zigzag Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) ... Varbilau spre Alunis-Brebu-Valea Doftanei-Campina. Dupa asta io am mai bagat Campina-Paltinu-Valea Doftanei-Secaria-Comarnic-Bucuresti. Din pacate, poze n-am prea facut. Uite cateva : Brebu-Campina e asfaltat de cativa ani incoace (ca sa se poata merge si cu "autobuzele" pe acolo ) si e dragut, dar din Campina ar fi fost interesant s-o iei spre Sotrile si de acolo sa cobori spre Paltinu, dupa care sa continui spre Doftana. Drumul merge pe deal paralel cu ala de jos, de pe langa rau, este tot asfalt dar traseul mult mai dragut. ps- ... Varbilau spre Alunis-Brebu-Valea Doftanei-Campina. Din Brebu direct in Doftana nu stiu sa existe drum... Editat Ianuarie 3, 2012 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 O tura azi, 11 grade ......nu se incumeta nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Brebu-Campina e asfaltat de cativa ani incoace (ca sa se poata merge si cu "autobuzele" pe acolo ) si e dragut, dar din Campina ar fi fost interesant s-o iei spre Sotrile si de acolo sa cobori spre Paltinu, dupa care sa continui spre Doftana. Drumul merge pe deal paralel cu ala de jos, de pe langa rau, este tot asfalt dar traseul mult mai dragut. ps- Din Brebu direct in Doftana nu stiu sa existe drum... Am mai fost pe la Sotrile, stiu drumul. Trebuia sa ajungem in Campina fiindca avea Ianachim o intalnire acolo. Si da, din Brebu iesi in Doftana pe drumul de Telega... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Maine dimineata daca e soare la fel ca astazi mai se incumeta careva sa faca un trip catre zona montana din bucuresti ( tur -retur aceeasi zi ) ? Pe la un 9 sa dam plecarea ca sa ne putem intoarce seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) Si da, din Brebu iesi in Doftana pe drumul de Telega... Da mai, dar INTRI IN CAMPINA si abia dupa aia faci dreapta spre Doftana/Paltinu. DIRECT DIN BREBU, fara sa intri in Campina, nu exista drum in Valea Doftanei. Tu ai zis "brebu-valea doftanei" si m-am gandit ca poate o fi un drum pe care nu-l stiu eu. Eram curios sa aflu despre ce e vorba pentru ca stiu zona destul de bine si nu cred ca mi-au scapat multe pe acolo. Editat Ianuarie 3, 2012 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Revin cu niste poze dupa namoleala de azi Revin cu niste poze dupa namoleala de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Da mai, dar INTRI IN CAMPINA si abia dupa aia faci dreapta spre Doftana/Paltinu. DIRECT DIN BREBU, fara sa intri in Campina, nu exista drum in Valea Doftanei. Tu ai zis "brebu-valea doftanei" si m-am gandit ca poate o fi un drum pe care nu-l stiu eu. Eram curios sa aflu despre ce e vorba pentru ca stiu zona destul de bine si nu cred ca mi-au scapat multe pe acolo. Mea culpa! Era doar Doftana, nu Valea Doftanei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Revin cu niste poze dupa namoleala de azi uau, cu "Vaca" la pasune.nice. vreau si eu din alea de protejat amortizoarele:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 uau, cu "Vaca" la pasune. nice. vreau si eu din alea de protejat amortizoarele:) Ciorapei ? N-am gasit cu mos craciun ca d-aia ii puneam . Foxule vezi ca nu mao pot veni maine ca a intervenit ceva.super ultra mii de scuze (postez de pe tel acum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate