lokko_boy Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 am si eu o intrebare,e posibil (adica legal),sa iesi cu scuterele de 49 din tara?gen daca vreau sa fac o excursie pana la Ruse,sa zicem,pot iesi cu el din tara? Ms si scuze daca pare tembela intrebarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phloren_84 Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 bineinteles ca poti iesi cu el, atat timp cat e inregistrat si ai act de proprietate asupra lui, act de identitate pt tine, iar in unele tari,Grecia de exemplu, permis auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Decembrie 26, 2011 Autor Share Postat Decembrie 26, 2011 ms de raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 Am fost la Ruse linistit cu scuterul. Si inca intr-o gasca de vreo 10. Nu ne-a intrebat nimeni de acte ci doar de buletin. Insa tu sa fii in regula cu inmatricularea si numarul, cu asigurarea, permisul/atestatul, sa ai peste 18 ani si cel putin casca. Asa cum am fost si noi... Deci se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Decembrie 26, 2011 Autor Share Postat Decembrie 26, 2011 ms.da,nu e problema.in privinta echipamentului,cred ca o sa iau si geaca moto,just in case,ca nu strica.Casca se subintelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 Vamesi nu sunt interesati de actele agregatului(in general), La prima iesire in 2008 cu scuterul de 49 ma intrebau cat fuge.La intoarcere,vamesul bulgar erea intrigat de armura moto si ma striga kustenurchite ninja(desenele animate cu testoasele ninja) La ultima iesire in bulgaria(tot cu scuterul de250) ma intreba,unde mergi?.i-am spus,balcik m-a intrebat uimit.Cu asta? La care si eu tampit ii raspund.Asta fuge mai tare decat lada ta Pot sa iti spun ca sunt destul de curiosi fata de jucariile pe doua roti.intodeauna te intreaba cate ceva Cand le-am spus in 2008 ca am mopedul modificat,atat vamesul bulgar cat si cel roman m-au intrebat de toate modificarile facute si a trebuit sa le detaliez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yulian VN15 Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 Foarte frumos...si chiar iti creeaza o senzatie placuta sa vezi ca au interes, si iti pun intrebari, sau te asculta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 am si eu o intrebare,e posibil (adica legal),sa iesi cu scuterele de 49 din tara?gen daca vreau sa fac o excursie pana la Ruse,sa zicem,pot iesi cu el din tara? Ms si scuze daca pare tembela intrebarea bafta mare cu vremea n ai nici o treaba, casca, buletin, asigurare , ( talon sau ce mai e la astea micute ). sincer , la russe cand merg pe 2 roti si vad ca sunt roman, vamesii nu cer nici macar buletinul insa ai graijna ca daca teopreste politia ai nevoie de acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate