emzy Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 (editat) TRUPA DE LA ARAD! Un mesaj de la Narcis pentru toate fetele "sa apeleze la el" http://www.youtube.com/watch?v=bgIeIuOPL5Y&feature=youtu.be TRASEUL SUPERB ! COBRA cu noua achizitie 2011! LIVIU - Fara el azi nu era soare : Narcis cu 2sutele ding ding Conversatii hard Peisaj ce mi-a placut enorm, am facut si filmari, daca am timp fac un montaj, Reuniune Adica ? Ce nu vi clar ? Tzuca-l tata He he adi si buna lui dispozitie ever Ne bagam ? Ce frumoasa culoare e portocaliul asta ..uite cum arata Se lucreaza la drum Adi bucuros ca nu si-a montat farul Liviu si razele de soare Trupa de shok FOARTE CALDDDDD 2 IANUARIE - ARAD Aici soarele ne zambeste altfel! Se discuta ..probleme foarte serioase. Panta mare ..of of ..ca nu as mai fi plecat deacolo Si-am incalecat pe-o sha .... si sper ca nu v-am plictisit, am deschis noua an cu o zi superba. LA MULTI ANI LA TOTI ENDURISTI ! http://www.youtube.com/watch?v=oY57Wl3z4mI&feature=mfu_in_order&list=UL merci Dulfa .... I-am dat sa aibe .. Editat Ianuarie 2, 2012 de emzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 excelent, va invidiez! foarte frumoase pozele, filmarile. mersi pentru deliciu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Bravo Domnilor! Sunteti tari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Bravo Domnilor! Sunteti tari! sunteti invitati !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2012 Am facut si un video http://www.youtube.com/watch?v=ZW6K7ryM_Vc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS91SAX Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Frumos Baetii bun inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 (editat) frumos film vreau si eu un program de montaj ca dau in benga Editat Ianuarie 5, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 frumos...la panta mare trebuia sa punem camera intr-un loc sa filmeze continu, ca era ce sa filmeze....doar eu cat dute-vino am facut ....multumim ca ti-ai dus cam. cu tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 super tare trupa voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 TALENT !DA DE CE DESCHIDERE DE SEZON?LA BUZAU NU SE INCHIDE NICIODATA!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 (editat) TALENT !DA DE CE DESCHIDERE DE SEZON?LA BUZAU NU SE INCHIDE NICIODATA!?! Se inchide temporar doar in ziua de revelion si cea de Craciun:)) Editat Ianuarie 11, 2012 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 continuare la inceperea sezonului , in numar restrans dar cu chef mare de endureala mai multe filme gasiti pe Youtube chanel HardEnduroClubArad vezi aici , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate