Burg_man Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) Piesele care nu va face trebuinta si care nu vreti sa le vinde-ti...DONATILE!!!. Ancep eu primul, se doneaza o sa demontata de pe un suzuki burgman 250, vinilinul e putin crapat, cred ca merge pusa si pe cel de 400, si mai am cateva piese pt donat numai ca tre sa le inventariez si pe urma le pun aici....cu poze. saua e modelul asta din poza. Editat Ianuarie 6, 2012 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 eu donez placute frana kymco 250, folosite putin, mai au destula carne pe ele. le-am comparat cu unele noname noi si sunt la fel! dar mai slabe decat EBC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 am o roata de nu nu stiu ce scuter, ii fac o pza si-o postez ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2012 cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 ma inscriu si eu cu o donatie : un parbriz de Suzuki Burgman 400 model 2003 . zgariat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Februarie 28, 2012 Autor Share Postat Februarie 28, 2012 ma inscriu si eu cu o donatie : un parbriz de Suzuki Burgman 400 model 2003 . zgariat poti sa pui o poza cu parbrizul ala?....multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 donez masca far ( inclus farul, bordul ) si semnale fata pt. Piaggio Zip....modelul asta : YM : dantudor100, 0766.102.201 donez masca far ( inclus farul, bordul ) si semnale fata pt. Piaggio Zip....modelul asta : YM : dantudor100, 0766.102.201 nu mai este de actualitate, s-au dus ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Donez scula desfacut ambreiaj homemade Predare personala in Iasi.Contact prin PM. Poza: http://postimage.org/image/qpqdxsmj9/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Mai 7, 2021 Share Postat Mai 7, 2021 Va salut, domnilor. Donez un set de acte care includ: Carte de identitate, factura, certificat de inregistrare si certificat fiscal, pentru un moped-chopper de 50cc, chinezesc, cu 4 trepte de viteza. Trotineta nu mai exista si nu-mi amintesc unde am pus placuta cu numarul de inmatriculare (galbena) Am motorul ei original, functional cu seria din acte si inca unul foarte asemanator, la fel de functional. Atentie, este moped si este INREGISTRAT la primarie, nu este motocicleta! Daca e cineva interesat, trimit poze cu documentele. Donez = moca. Daca e cineva din Arges sau imprejurimi, le aduc eu cu masina, moca. Daca e mai departe, plateste motorina, 5%. In caz ca nu m-am facut inteles, sunt proprietar in acte, fac vanzare-cumparare si ofer certificat fiscal, cui doreste... 0731918716 raspund la mesaje aici, la telefon, whatsapp... Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate