CDI Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 poze poze poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Frumos . S-a mers reising ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Iti dai seama.... nu cred ca au rezistat cu asa motoare. Faina gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Bai nu-mi vine sa cred, asa o mobilizare generala nu credeam ca se poate la noi la garaj!Imi pare rau ca n-am fost dar oricum cu motorul din dotare ma chinuiam prea tare! Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 da a fost frumos. regimul de mers ............ bineinteles racing !!! sa speram ca mai prindem macar vreo 10-12 grade ca sa mai facem una pana la sfrsitul anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate