->Bullet<- Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 shobo...da ce repede te mai aprinzi barbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 la mai mare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 2, 2012 Autor Share Postat Februarie 2, 2012 Hahahah... da? Chiar? Io chiar ma miram de vice versa! Hahahahahah... Da' Renegate pierde esentialul! In fine, fiecare cu a lui! am inaugurat 50 000 de km facuti de mine cu motorasu' asta. Am baut aseara pe tema asta. Vara, iarna, furtuna sau timp frumos, in oras sau intre orase, a fost mijlocul meu de transport constant. Fucking love it! sincere felicitari !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 (editat) Are nu are relevanta dar va urez vizionare placuta - Scuze de off topic (daca e) Editat Februarie 2, 2012 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate