Tziparu Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Salut baieti! Ieri mi-am lual si eu un bandit cu ABS .Si am o intrebare ,poate ma ajuta cineva.sta aprinns becul rosu de ABS .Este normal sau nu.(cred ca nu) Multumesc pt orice ajutor. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Sta aprins in continuu? Teoretic sta aprins dupa ce pui contactul si pana o iei din loc. De la o anumita viteza (parca > 6 km/h) trebuie sa se stinga si sa nu se mai aprinda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tziparu Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 nu am mers deloc cu ea ca ieri am luat-o si in constanta este inca zapada.am intrebat si fostul propietar si a psus la fel ca tine.Multumesc frumos.O sa-i fac o proba . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 nu am mers deloc cu ea ca ieri am luat-o si in constanta este inca zapada.am intrebat si fostul propietar si a psus la fel ca tine.Multumesc frumos.O sa-i fac o proba . Ok, cu placere. Incearca sa faci rost de manualul utilizatorului. Iti va fi de folos in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tziparu Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 Asta caut acum si cred ca am gasit ceva.Iti multumesc pt.informatie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steph Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Cel mai probabil sta aprins pana misti rotile din loc si isi verifica senzorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate