black_rider Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Salut! avand in preajma mea cativa prieteni care s-au hotarat sa isi cumpere motoare enduro, evident ca m-a muscat si pe mine virusul.M-am hotarat ca pe langa plimbarile pe asfalt cu chopperul, sa incerc si unele drumetii in natura pe un enduro. Piata este plina de asa ceva, motorul la care m am oprit insa cu vederea este o yamaha xt600, care arata ok din toate punctele de vedere. Intrebarea este: merita cumparat un astfel de motor, in conditiile in care nu am mai mers pe asa ceva? e prea grea? se manevreaza usor?..repet...doresc plimbari, nu hard enduro. va multumesc! orice sfat este binevenit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Hm... VTX-ul e greu? Se manevreaza usor? Atata timp cand, la plecarea de pe loc, nu o sa cauti scaritele in fata, XT-ul va fi muuult mai manevrabil decat orice chopper. Da-te cu unul si o sa vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu.moto Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Salut !! Xt-ul pentru plimbari de genu ... forestiere .. poate chear un pik de off mai accentuat este bun .... singura problema este greutatea .......din proprie experienta spun ca dupa 5 6 ridicari la TT-u meu eram terminat nici chef de mers nu mai aveam ............. dar daca mergi linistit la o plimbarica doua nu e nici o problema .... consumul este unu bun ... daca motorul este in toate mintiile ia undeva la 4,5 5 sau 6 la mers mai agresiv . Daca il ingrijesti si ii dai cei trebuie motorul asta merge o viata si poate si mai mult Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vAli. Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Daca te-a muscat virusul bine, o sa vrei din ce in ce mai mult . XT-ul o sa ti se faca un pic cam greu daca vrei sa faci trasee cu urcari pronuntate in zone dificile gen padure, carari cu ceva piatra sau cand ai teren moale( problema e ca putini se pot opri doar la plimbari pe forestiere sau la mers pe camp intins ). Oricum, fiabil este, consum decent, dar greu... Optiuni mai usoare cam din aceasi categorie si fiabilitate: Honda XR 400, XR 250, Yamaha TTR 250, Suzuki DR-Z 400, DR-Z 250, DR 350, 250...asta la japoneze. Zic sa mai arunci o privire si poate iti iese ceva tot la fel de bun, dar mai usor. Pe deal cu cat e mai putin la kilograme, cu atat mai bine. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_rider Postat Februarie 6, 2012 Autor Share Postat Februarie 6, 2012 oscilez intre acest XT si un DR350, fara acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate