Sari la conținut

vreau cateva sfaturi


black_rider
 Share

Postări Recomandate

Salut! avand in preajma mea cativa prieteni care s-au hotarat sa isi cumpere motoare enduro, evident ca m-a muscat si pe mine virusul.M-am hotarat ca pe langa plimbarile pe asfalt cu chopperul, sa incerc si unele drumetii in natura pe un enduro. Piata este plina de asa ceva, motorul la care m am oprit insa cu vederea este o yamaha xt600, care arata ok din toate punctele de vedere. Intrebarea este: merita cumparat un astfel de motor, in conditiile in care nu am mai mers pe asa ceva? e prea grea? se manevreaza usor?..repet...doresc plimbari, nu hard enduro. va multumesc! orice sfat este binevenit...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hm... VTX-ul e greu? Se manevreaza usor? Atata timp cand, la plecarea de pe loc, nu o sa cauti scaritele in fata, XT-ul va fi muuult mai manevrabil decat orice chopper. Da-te cu unul si o sa vezi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut !! :)

 

Xt-ul pentru plimbari de genu ... forestiere .. poate chear un pik de off mai accentuat este bun .... singura problema este greutatea .......din proprie experienta spun ca dupa 5 6 ridicari la TT-u meu eram terminat :bounce: nici chef de mers nu mai aveam ............. dar daca mergi linistit la o plimbarica doua nu e nici o problema .... consumul este unu bun ... daca motorul este in toate mintiile ia undeva la 4,5 5 sau 6 la mers mai agresiv . Daca il ingrijesti si ii dai cei trebuie motorul asta merge o viata si poate si mai mult :)

 

 

Bafta multa :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca te-a muscat virusul bine, o sa vrei din ce in ce mai mult :D. XT-ul o sa ti se faca un pic cam greu daca vrei sa faci trasee cu urcari pronuntate in zone dificile gen padure, carari cu ceva piatra sau cand ai teren moale( problema e ca putini se pot opri doar la plimbari pe forestiere sau la mers pe camp intins :wink:). Oricum, fiabil este, consum decent, dar greu...

 

Optiuni mai usoare cam din aceasi categorie si fiabilitate: Honda XR 400, XR 250, Yamaha TTR 250, Suzuki DR-Z 400, DR-Z 250, DR 350, 250...asta la japoneze. Zic sa mai arunci o privire si poate iti iese ceva tot la fel de bun, dar mai usor. Pe deal cu cat e mai putin la kilograme, cu atat mai bine.

 

Succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...