osucosmin Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 vand piese de simson nu am nimic din ceea ce tine de cadru ,numai piese motor si cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Salut, la cat se vinde totul ? Vad ceva chiulase si bloc motor in spate. Tot de Simson ? vand piese de simson nu am nimic din ceea ce tine de cadru ,numai piese motor si cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osucosmin Postat Februarie 10, 2012 Autor Share Postat Februarie 10, 2012 Salut, la cat se vinde totul ? Vad ceva chiulase si bloc motor in spate. Tot de Simson ? da ,numai piese de simson rotile nu mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Carburator este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 vand piese de simson nu am nimic din ceea ce tine de cadru ,numai piese motor si cutie telefon? merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 O chiulasa de 15,5cp daca aveti, si un piston bombat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osucosmin Postat Februarie 10, 2012 Autor Share Postat Februarie 10, 2012 0748589842 telefon? merci mult cred ca am si chiulasa si piston trebuie sa ma uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate