Phoenix79 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) Am gasit aceasta bijuterie in Ungaria (e de vanzare la un pret incredibil). Daca e interesat careva bagati un ochi aici: Lucky Seven Puteti cumpara aici : Lucky Seven de vanzare A se observa detaliile Editat Februarie 15, 2012 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 deci e un twincam custom la 7860euro...ca eu mai mult nu inteleg de acolo....ia-l nene daca-ti place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 15, 2012 Autor Share Postat Februarie 15, 2012 deci e un twincam custom la 7860euro...ca eu mai mult nu inteleg de acolo....ia-l nene daca-ti place. Nu am stiut unde sa pun postul, mi se pare un custom foarte interesant, cu elemente interesante. Suspensia spate, seaua e pe suspensie aer, cu pompa manuala.... etc. si pana la urma si pretul e interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Frumoasa jucarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 si mie-mi place, mai putin rezervorul eu personal nu-s adeptul liniilor si unghiurilor drepte, da in rest, ii misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Springer si in spate... hahahahahah! Betonificator! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 jjjmeker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Din diferite motive, am ales alt motor. Am vorbit cu proprietarul, au mai schimbat piese, cum ar fi suspensia spate cu stock(se da si springerul demontat), mai are sea pentru 2 pers. ghidon mai micut. Editat Februarie 20, 2012 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Hahahah... felicitari pt achizitie! da-i jar si mai baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 Mersi! Inca nu am avut timp sa scot de pe platforma, ca ieri seara am sosit acasa. Dar va promit ca revin cu noutati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 felicitari, ti-ai implinit visul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Din diferite motive, am ales alt motor. Am vorbit cu proprietarul, au mai schimbat piese, cum ar fi suspensia spate cu stock(se da si springerul demontat), mai are sea pentru 2 pers. ghidon mai micut. uber, felicitari musiu, arata tare ghine cu springerul ala, mai putin cu spitele. baga jar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 Mobra aleasa LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Mobra aleasa LINK Sa fii sanatos ca sa o poti calarii fara evenimente negative, oricum cand incepe sezonul te provoc la un dragrace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 Sa fii sanatos ca sa o poti calarii fara evenimente negative, oricum cand incepe sezonul te provoc la un dragrace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 lucky bastard... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate