cipenyrider Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 Intrucat de curand s-a infiintat un nou club moto in orasul Tg Neamt, se deschide un topic nou cu numele clubului nostru ''SOIMII NEMTENI'', club ce deja are 6 ani de activitate si 3 editii de ''Petrecerea Soimilor Nemteni - Agapia'' la care au muncit cu mai multa daruire, sau mai putina, toti membrii clubului din acea perioada. Acest topic este destinat discutiilor membrilor clubului ''Soimii Nemteni'' si tuturor prietenilor clubului. Topicul vechi ''Tg Neamt'' va ramane un topic comun si propun membrilor celuilalt club sa-si deschida si ei un topic separat. Ma bazez pe buna crestere si educatie a tuturor celor ce vor intra pe acest topic si, pentru asta, VA MULTUMESC anticipat! RESPECT TUTUROR MOTOCICLISTILOR!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) Intrucat de curand s-a infiintat un nou club moto in orasul Tg Neamt, se deschide un topic nou cu numele clubului nostru ''SOIMII NEMTENI'', club ce deja are 6 ani de activitate si 3 editii de ''Petrecerea Soimilor Nemteni - Agapia'' la care au muncit cu mai multa daruire, sau mai putina, toti membrii clubului din acea perioada. Acest topic este destinat discutiilor membrilor clubului ''Soimii Nemteni'' si tuturor prietenilor clubului. Topicul vechi ''Tg Neamt'' va ramane un topic comun si propun membrilor celuilalt club sa-si deschida si ei un topic separat. Ma bazez pe buna crestere si educatie a tuturor celor ce vor intra pe acest topic si, pentru asta, VA MULTUMESC anticipat! RESPECT TUTUROR MOTOCICLISTILOR!!! [/quo Bine te-am gasit!!!!!!! Editat Februarie 19, 2012 de cojho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 19, 2012 Autor Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) ce ai cojo? ai intrat deja ''in cantonament''? Editat Februarie 19, 2012 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) ce ai cojo? ai intrat deja ''in cantonament''? inca nu. P.S. hai noroc si-n pi0da foc! na Editat Februarie 19, 2012 de cojho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 19, 2012 Autor Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) BIANCA ... si nu uitati de cantonament... Editat Februarie 19, 2012 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 (editat) Intrucat de curand s-a infiintat un nou club moto in orasul Tg Neamt, se deschide un topic nou cu numele clubului nostru ''SOIMII NEMTENI'', club ce deja are 6 ani de activitate si 3 editii de ''Petrecerea Soimilor Nemteni - Agapia'' la care au muncit cu mai multa daruire, sau mai putina, toti membrii clubului din acea perioada. Acest topic este destinat discutiilor membrilor clubului ''Soimii Nemteni'' si tuturor prietenilor clubului. Topicul vechi ''Tg Neamt'' va ramane un topic comun si propun membrilor celuilalt club sa-si deschida si ei un topic separat. Ma bazez pe buna crestere si educatie a tuturor celor ce vor intra pe acest topic si, pentru asta, VA MULTUMESC anticipat! RESPECT TUTUROR MOTOCICLISTILOR!!! BIANCA exact.LA MULTI ANI , pentru Bianca, a fost foarte bun tortul si sa mai faci. hai cu pozele!!!!! Editat Februarie 19, 2012 de cojho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 19, 2012 Autor Share Postat Februarie 19, 2012 si cateva poze de astazi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 19, 2012 Share Postat Februarie 19, 2012 si cateva poze de astazi: foarte faine pozele.in sfarsit e pe sticla LOPATA.cat despre maimuta, se stie............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 inainte de alte balacareli trebuie atasat pe acest topic numele membrilor SOIMILOR NEMTENI insotit bineinteles de fotografii .as vrea sa facem asta pentru ca ceilalti prieteni din tara asta care ne-au onorat cu prezenta la petrecerile noastre,sa ne cunoasca mai bine si sa-i asiguram ca cei care am ramas fideli clubului ii vom astepta si in continuare sa bem o bere cu spuma de doua degete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 frumos ce vede okiu meu, is mandru de voi si de culorile care le port. Amu sincer sa fiu is 1pik invidios k prind toate distractiile doar in poze, da yo stiu k v ati gandit si la mn knd ati bagat mana in ceaun:p / @enape foarte buna initiativa ta RESPECT sierra oscar india mike india india november echo mike tango echo november india romeo uniform lima zulu zulu zulu zulu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 inainte de alte balacareli trebuie atasat pe acest topic numele membrilor SOIMILOR NEMTENI insotit bineinteles de fotografii .as vrea sa facem asta pentru ca ceilalti prieteni din tara asta care ne-au onorat cu prezenta la petrecerile noastre,sa ne cunoasca mai bine si sa-i asiguram ca cei care am ramas fideli clubului ii vom astepta si in continuare sa bem o bere cu spuma de doua degete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 frumos ce vede okiu meu, is mandru de voi si de culorile care le port. Amu sincer sa fiu is 1pik invidios k prind toate distractiile doar in poze, da yo stiu k v ati gandit si la mn knd ati bagat mana in ceaun:p / @enape foarte buna initiativa ta RESPECT sierra oscar india mike india india november echo mike tango echo november india romeo uniform lima zulu zulu zulu zulu mitrut ciaunul o fo bun di tat, cald afara, oleac di bautura car s iti puna sangele in miscare.ni-am gandit sh la tini sh la cum o s jiucam la tini la nunta. cat despre un tango in india in luna noiembrie nu e rau, dar pe'' zulu zulu zulu'' sa stii ca nu l-am vazut. pofta buna s ai cand ajiunji acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 @ cojho abe astept sa jukam la nunta la mn si pe knd o sa ajung aks o sa ti l prezint pi zulu @ gospo faina tare mamaliga ceia facuta de misu( meserias gagiu ) si cu campionatu kre i faza banuiesc yo ceva da nu is sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 frumos ce vede okiu meu, is mandru de voi si de culorile care le port. Amu sincer sa fiu is 1pik invidios k prind toate distractiile doar in poze, da yo stiu k v ati gandit si la mn knd ati bagat mana in ceaun:p / @enape foarte buna initiativa ta RESPECT nu a fost numai initiativa mea, ci a noastra, a tuturor, cati ne mai putem aduna la sedinte... eu doar am pus-o in aplicare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 @ rufrider Mamaliga nu a facut-o Mihail. Ai trei incercari sa ghicesti, daca te prinzi dau o lada de bere ! daca ghiceste as da si eu o lada de bere, dar mi-e ca prea mult creste miza si ii sufla cineva raspunsul corect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 si de mergeam la mama Omida nu aflam k ati facut mamaliga la bunica lu enake, da nu mi se pare corecct pariu pt ca yo credeam k o facut o cineva dintre voi, amu datorita faptului k ati trsisat sambata seara beu un Staropramen de la voi ok? Yo vin cu palinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 vin sageata k mi o spus fratemiu k faceti lasatul secului si pote merem si la o sanie k nu am mers delok anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 nu-mi subminati cunostintele mele de a face mamaliga!protestezzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!am si imagini document!!! semnul ala inseamna;SANATATE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Multa SANATATE si tie! multumesc sa nu fiti botanisti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 multumesc sa nu fiti botanisti! cand faceai mamaliga aia din poza cate nu stiam noi.....apoi tre sa te superi ca noi nu stim ca tu faci mamaliga buna..... sanatate parca, nu????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 cand faceai mamaliga aia din poza cate nu stiam noi.....apoi tre sa te superi ca noi nu stim ca tu faci mamaliga buna..... sanatate parca, nu????? ia vezi cojo ca ma spionai cand faceam mamaliga aia!cred ca vroiai sa-mi furi reteta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 22, 2012 Share Postat Februarie 22, 2012 ia vezi cojo ca ma spionai cand faceam mamaliga aia!cred ca vroiai sa-mi furi reteta. s stii c am tras un pic cu ochio la cum ai facut maligoasa....hai o zi buna soimilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 sh pi Duminica se preconizeaza vreo saniuta ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 O saniuta sau o barcuta, depinde de caz. Veniti acasa ca facem noi ceva acolo. adu palinca la baieti c abe astiapta!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 la cum se topeste zapada mai bine scot eu corabia si bismarckul si ne dam cu vaporasu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate