cojho Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 la cum se topeste zapada mai bine scot eu corabia si bismarckul si ne dam cu vaporasu'... ''cipi'' nu cred ca sa uscat cleiul.sh acuma nu cred ca ai timp ca ti-au venit motocicletele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 25, 2012 Autor Share Postat Februarie 25, 2012 (editat) si ultimele achizitii pentru colectia mea: nr170: ducati multistrada 1200 2010 nr171: ducati diavel 1200 2011 de mult timp astept eu diavelul... Editat Februarie 25, 2012 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 si ultimele achizitii pentru colectia mea: nr170: ducati multistrada 1200 2010 nr171: ducati diavel 1200 2011 de mult timp astept eu diavelul... sa le stapanesti sanatos si la mai multe. de baut nu ai dat, da cand iti iei diavel-ul in marime naturala sper ca o sa-l uzi un pic cu ceva alcool!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 25, 2012 Autor Share Postat Februarie 25, 2012 sa le stapanesti sanatos si la mai multe. de baut nu ai dat, da cand iti iei diavel-ul in marime naturala sper ca o sa-l uzi un pic cu ceva alcool!!! as cumpara inca de acum alcoolul pt diavel , dar mai am mult de asteptat dupa mostenirea de la matusa tamara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 (editat) fudulia-i boala grea, am uitat ca nu era........ nu fudulia, ci pur si simplu nu era Editat Februarie 25, 2012 de cojho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 25, 2012 Autor Share Postat Februarie 25, 2012 fudulia-i boala grea, am uitat ca nu era........ nu fudulia, ci pur si simplu nu era cin' te-a suparat bai cojo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 cin' te-a suparat bai cojo? buna dimineata soimilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 neatza buna, inca nu vi s o scurs palinca din vene z ps: azi ce purcedem? am purces si yo ceva poze scuzati claritatea da era aburita camera la i phone ps am vrut sa pun poze si cu incornoratu' da intai sa cer drepturi de autor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 nu are nimeni poze cu cerbul dobarlau mancator de mici cu garnitura de nea ? crec io cazut coarnele si are treaba de acuma....face focul!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 baieti dar numa atatea poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Februarie 29, 2012 Autor Share Postat Februarie 29, 2012 care are chef de o plimbare, ca a iesit soarele, imi bag picioarele nu ma duc la servici. e atat de misto afara ca eu nu am mai mers la servici de o luna... nu ma mai satur de atatea plimbari... cine iese azi cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Ohoaaa ce as scoate si eu Bamvau' pe dealuri o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 zapada pi deal ii pana la genunchi, aku vin yo di pe dealuri numa k nu am avut fieru intre picioare ci l am avut in spate @ gospo mie imi vine in fiekre zi sa nu ma mai duk la munka indiferent k ii soare sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 mitrut, ai avut ceva in cuiul catarii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) mitrut, ai avut ceva in cuiul catarii? doar niste bucati de fibra de sticla Editat Februarie 29, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Va foarte mulumim, la fel si dumneavostra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Soimilor, o primavara frumoasa sa avem! dai o bere in seara asta de martisor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Nu una, doua ! Ca sa parafrazez un clasic in viata! iar fara mine?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 in secunda 2 as veni aks da dak asa ii situatia ce banat sa fac, astept sa castig la loto si vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 mitrut du-te la o clarvazatoare,ghicitoare in carti,ghioc ,sau altceva sa-ti dea numerele castigatoare....invoieste-te de la servici,nu mai pierde vremea ca s-ar putea sa se duca altu mai repede . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Am vorbit cu mama Omida dar o zis k is codate numerele la loto si nu le vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 vorbeste cu nasu poate le stie el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Oricum, chiar daca le-ar sti, ar tine numai pt el. De la finu pt nasu, fara numar, fara numar.. cu tine DA, cu tine NU..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 cu tine DA, cu tine NU..... cojo nu am inteles nimica...........ceata totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) cojo nu am inteles nimica...........ceata totala ua mishu, nu pre is multe di inteles ci is multe de facut.tre s ni scarpinam cat mai des in anus, c tare ne mai manca unii pe noi ''SOIMII NEMTENI M.C.'' s nu uitam ca am fost si blestemati....cu sangeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! soimilor dormiti?o fo noaptea scurta? Editat Martie 3, 2012 de cojho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate