M!rra Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) Prima iesire, vremea buna, zapada putina, apa inghetata bine...dar nu eram pregatiti ... aveam doar o pereche de skiuri pe care leam incercat ... ar fi fost ideala atunci o camera de tractor... A doua iesire Pregatiti mai bine dar vremea nu era pe placul nostru, ningea tare, zapada mare 30cm dar cu toate astea... au merg bine jucariile si vinul fiert. cateva poze Editat Februarie 20, 2012 de M!rra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Azamfirei Alexandru Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 Superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Februarie 21, 2012 Share Postat Februarie 21, 2012 Ce ciuda imi e ca nu ma pot da si eu ca sunt la lucru in germania dar vine el dragutu de concurs de la Deva sapoi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytycu_xpert Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Genial !!! Vreau si eu (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate