Vizitator r_amonna Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 da, acea cheie in forma de "T" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 eu credeam ca asta e cheia franceza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Nope, aia e cheie engleza si oricum nu strange, doar se regleaza. Aia franceza se regleaza din coada de unde ai aderenta serioasa si de asta poti sa strangi cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot977 Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Multumesc tuturor celor care au raspuns solicitarii mele. Zala nituibila am renuntat s-o montez. Am cumparat una cu siguranta, iar montajul a decurs in mod intuitiv. Am dat si o tura de proba si vad ca deocamdata se tine bine . Sper sa tina mereu asa. Bafta multa va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate