todea Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 (editat) Va salut,impreuna cu un grup de prieteni am hotarat ca anul acesta sa ne facem concediul in grecia.Am dori daca se poate sa stam impreuna la o vila sau un ap. cu 4 camere..suntem 8 persoane.O sa plecam din Cluj prin Bulgaria cred, deci am dori sa gasim undeva mai aproape nu chiar in fundul Greciei.Am inceput sa rasfoiesc toate siturile dar nu am gasit ceva la pret convenabil si sa stam toti sub acelasi acoperis.Stiu ca multi dintre voi v-ati facut concediul in grecia si poate aveti vreo recomandare care sa ne ajute am uitat sa mentionez ca am dori sa fim cat de cat aproape de un club-restaurant si chiar foarte aproape de plaja Editat Februarie 23, 2012 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 www.tramptravel.ro mai au unele mici goluri in servicii dar au preturi foarte mici . PS:daca va hotarati la ei sa le spuneti ca v-a recomandat "stefan".mai multe detalii pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Va salut,impreuna cu un grup de prieteni am hotarat ca anul acesta sa ne facem concediul in grecia.Am dori daca se poate sa stam impreuna la o vila sau un ap. cu 4 camere..suntem 8 persoane.O sa plecam din Cluj prin Bulgaria cred, deci am dori sa gasim undeva mai aproape nu chiar in fundul Greciei.Am inceput sa rasfoiesc toate siturile dar nu am gasit ceva la pret convenabil si sa stam toti sub acelasi acoperis.Stiu ca multi dintre voi v-ati facut concediul in grecia si poate aveti vreo recomandare care sa ne ajute am uitat sa mentionez ca am dori sa fim cat de cat aproape de un club-restaurant si chiar foarte aproape de plaja Alexandropoli via Giurgiu- Veliko Tarnovo- Svilengrad- Orestiada. Camera /zi pt 4 pers=35E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 www.tramptravel.ro mai au unele mici goluri in servicii dar au preturi foarte mici . PS:daca va hotarati la ei sa le spuneti ca v-a recomandat "stefan".mai multe detalii pe pm. te-ai folosit de serviciile lor? mersi Alexandropoli via Giurgiu- Veliko Tarnovo- Svilengrad- Orestiada. Camera /zi pt 4 pers=35E. in luna august?ai vreun link? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 (editat) Va salut,impreuna cu un grup de prieteni am hotarat ca anul acesta sa ne facem concediul in grecia.Am dori daca se poate sa stam impreuna la o vila sau un ap. cu 4 camere..suntem 8 persoane.O sa plecam din Cluj prin Bulgaria cred, deci am dori sa gasim undeva mai aproape nu chiar in fundul Greciei.Am inceput sa rasfoiesc toate siturile dar nu am gasit ceva la pret convenabil si sa stam toti sub acelasi acoperis.Stiu ca multi dintre voi v-ati facut concediul in grecia si poate aveti vreo recomandare care sa ne ajute am uitat sa mentionez ca am dori sa fim cat de cat aproape de un club-restaurant si chiar foarte aproape de plaja Nu ai scris ce fel de tura vreti sa faceti.Daca vreti mai multa distractie nocturna si plaja,este asa cum zici tu:undeva in nord.Thessaloniki,Thassos,Sithonia,Cassandra... Dupa cate vad in profil ai RR .Nu-i imposibil ,dar nici foarte placut.Sau mergeti cu masinile? Daca vrei sa cunosti adevarata Grecie,iti recomand cu caldura sa cobori in Peloponnese...munte,mare,curbe,soare.Nu vei regreta! Aici pot sa te ajut, daca te intereseaza Flr. Editat Februarie 25, 2012 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 26, 2012 Autor Share Postat Februarie 26, 2012 Nu ai scris ce fel de tura vreti sa faceti.Daca vreti mai multa distractie nocturna si plaja,este asa cum zici tu:undeva in nord.Thessaloniki,Thassos,Sithonia,Cassandra... Dupa cate vad in profil ai RR .Nu-i imposibil ,dar nici foarte placut.Sau mergeti cu masinile? Daca vrei sa cunosti adevarata Grecie,iti recomand cu caldura sa cobori in Peloponnese...munte,mare,curbe,soare.Nu vei regreta! Aici pot sa te ajut, daca te intereseaza Flr. Salut,da cu masinile mergem si in principiu cam asta cautam distractie nocturna si ziua plaja dar nu m-ar supara nici grecia de care zici tu si eventual ceva plaje mai linistite.daca ma poti ajuta chiar te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Salut,da cu masinile mergem si in principiu cam asta cautam distractie nocturna si ziua plaja dar nu m-ar supara nici grecia de care zici tu si eventual ceva plaje mai linistite.daca ma poti ajuta chiar te rog sal man, in ce perioada din august ? si noi vrem sa facem turul Greciei si poate Italia dupa intrunirea de la Veliko care e de obicei in jur de 17-19 daca plecati de la CJ putem sa facem o bucata de drum impreuna in rest ce sa zic .. daca vrei distractie maxima, cel mai bun loc e Mykonos .. da un search pe net si o sa vezi de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 26, 2012 Autor Share Postat Februarie 26, 2012 sal man, in ce perioada din august ? si noi vrem sa facem turul Greciei si poate Italia dupa intrunirea de la Veliko care e de obicei in jur de 17-19 daca plecati de la CJ putem sa facem o bucata de drum impreuna in rest ce sa zic .. daca vrei distractie maxima, cel mai bun loc e Mykonos .. da un search pe net si o sa vezi de ce man inca nush exact data..stiu doar ca o sa fie august.daca ai mai multe detalii despre zona gen cazare/pret/cluburi/plaje astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate