Kustom Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 dupa o perioada de ¨hibernare¨ sa zicem asa, am inceput sa lucrez la un nou proiect... e un kawasaki z 400 cumparat pe bani putini... vreau sa fac un bobber ,micut ,pt oras... si cu seaua pt pasager ) poze pe blog, si o sa va tin la curent cu evolutia, cat de mult pot http://anarchy-custom.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Tare mi-ar placea sa vad un cafe racer iesind din modelul asta..Nu te gandesti la o schimbare !! uite ce mi-ar placea sa vad..cafe z400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Tare mi-ar placea sa vad un cafe racer iesind din modelul asta..Nu te gandesti la o schimbare !! uite ce mi-ar placea sa vad..cafe z400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Februarie 26, 2012 Autor Share Postat Februarie 26, 2012 dak il cumperi tu asa , cafe racer, il facem in timp scurt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudutzu Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Nice Job ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 (editat) ha ! deja are silueta aia de bobber, lane splitter... iti urez multa bafta si abia astept sa vad ce iese ! super tare girder-ul apropo, felicitari tot inafara construiesti sau ai revenit in Ro ? te-ai gandit sa te inscrii aici ? detalii http://www.choppertownnation.com/forum/topics/rules-read-before-entering-your-bike-in-the-contest Editat Martie 4, 2012 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 4, 2012 Autor Share Postat Martie 4, 2012 (editat) salut. merci pt aprecieri.... chiar conteaza pt mine.... va fi un bobber ,mai radical sa zicem asa.... mai racing.... va fi vopsit cu culori mai vi.....si incerc sa pastrez linia de brat style, dar sa bag umpic de racing in ea... si in acelasi timp sa fie si perfect functionala... vedem ce va iesi acum incep sa grabesc proiectul, pt k timpul de motor incepe, si eu tot lucrez la el.... si mai e mult... momentan sunt in ro, si vreau sa stau un timp pe aici... vedem pe viitor salutari si spor la treaba! p.s. imi place blogul tau, il urmaresc destul de des, si chiar e ok... eu nu am timp sa ma dedic umpic la al meu, dar ma bucur k o faci tu, si iti iese Editat Martie 4, 2012 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 multumesc mult de aprecieri si bafta mare la chopperit ! sunt cu ochiul/mouse-ul pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Martie 11, 2012 Autor Share Postat Martie 11, 2012 (editat) a trecut un an de la dezastrul din japonia... un an de cand am construit bikeul tribut pt japonia, pt cei ce au murit acolo.... poze pe blog stay strong north japan! http://anarchy-custom.blogspot.com/ Editat Martie 11, 2012 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 ceva progres ? ceva progres ? acum am vazut ca l-ai vandut... pacat intr-un fel, ca vroiam sa vad cum il faci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate