Sari la conținut

dudutzu

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda F4
  • Club
    Romantic Bikers

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Gpz 500S

dudutzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Incearca in parcarea de la Obor, mai sigur doar in curtea cuiva.
  2. Nu va mai certati ! Nu are rost ! R.I.P. Condoleante familiei. Urat inceput de an ! Urat ...
  3. Ce atmosfera morbida ... Andrei ai reusit sa-ti repari motocicleta?
  4. In Romania ... Buna ideea ! Proasta locatia ! Poate sunt eu pesimit dar... Daca se organizeaza de cineva promit sa vin (atat cat imi permite timpul, aka sa fie in weekend si NU unul in care nu lucrez ! ) Stima,
  5. Vorba unora : Sincer avand in vedere mediatizarea acestui topic voi credeti ca isi va mai putea repara motocicleta pe la vre-un mecanic, evident inainte sa plateasca (asa in avans ca la ... ) Din intamplare cunosc destul de bine vre-o 2 din cei "over 9000" de mecanici care au lucrat la mobra si am auzit de personaj inaitne sa citesc pe forum ,"mare figura, mare kcaracter " Daca ar vrea sa faca treaba "oabla" mecanicii "tepuiti" (cei care au pretins bani si nu au primit) pot pune date de identificare (ale lui valentin) pe aici; asa... de pamplezie Stima "schimbatorilor de piese" ca de la ei invatm noi ce si cum sa reparam. P.S. TNG ai grija ca "ucenicul" fura meserie si maine poimaine auzi ca are service "MațMoto" (MatzMoto).
  6. O initiativa demna de copiat ! Votat , am incercat sa ma limitez la 2-3 voturi per categorie Propun invitarea in mod special a domnului Dan Nastase, consider ca multi ar avea de invatat cate ceva de la el. ( Nu il cunosc personal ! ) P.S. Membrii Romantic Bikers ( Membru / Suport / Simpatizant / etc. ) nu cred ca ar trebuie sa participe la concurs.
  7. RIP ! Condoleante famliei ! Conservarii nu au "boala" pe motociclisti... doar sunt "neatenti" (a se intelege ca nu au ce cauta pe sosele) unii (majoritatea). Insa sa nu uitam nici de "brejii" nostri. Cum de mereu se gasesec carcotasi pe foruml asta ? ... ?
  8. Nu as vrea sa te contrazic dar accidentele au loc datorita unei multitudini de factori. Modificarea unui singur factor poate duce la evitarea accidentului. @superbiggy Din pacate nu ne-a mentionat pe noi ... ( motociclistii)
  9. Cluj ... ... Distanta Bucuresti - Cluj este de 439 km si se parcurge cu masina in 5 ore 52 de minute
  10. AH !! Ce ii invidiez eu pe astia cu "capre" ... A mea nu a mai vazut soseaua de mai bine de 3 saptamani :(( Asfalt uscat !
  11. Nu ploua la cum se arata vremea. Prezent si eu.
  12. Prezent si eu De mentionat este ca trebuie sa si avem unde parca. Parca as contiuna traditia si as propune sa ne vedem tot la circ.( La Sereno am lasat motocicleta langa florarie si cat am baut un suc plus jucat ceva biliard a devenit stand de flori. )
  13. RIP Nu l-am cunoscut dar ... Pentru ca nu am putut ajunge cand l-ati (l-am) condus pe ultimul drum, datorita serviciului. Propun organizarea unui mars in aceeasi "atmosfera" (linistit) intr-o zi de weekend.
×
×
  • Creează nouă...