strutzu_man Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Cum timpul nu ma ajuta sa caut pe net chestii, poate ma ajuta cineva si imi spune si mie cati litri de ulei intra intr-un motor de CBR F2. Mentionez ca schimb si filtrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Cum timpul nu ma ajuta sa caut pe net chestii, poate ma ajuta cineva si imi spune si mie cati litri de ulei intra intr-un motor de CBR F2. Mentionez ca schimb si filtrul. 3,600 ml. Nu uita sa ungi putin si buza aia de cauciuc de pe filtru cand il pui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Cum timpul nu ma ajuta sa caut pe net chestii, poate ma ajuta cineva si imi spune si mie cati litri de ulei intra intr-un motor de CBR F2. Mentionez ca schimb si filtrul. Undeva la 3,3 l-3,5 l cu tot cu filtru. Da, eu zic sa-ti faci totusi timp si sa vezi sigur, prin manual sau pe net,mai ales daca e motorul tau, nu-ti ia mai mult de 5 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Undeva la 3,3 l-3,5 l cu tot cu filtru. Da, eu zic sa-ti faci totusi timp si sa vezi sigur, prin manual sau pe net,mai ales daca e motorul tau, nu-ti ia mai mult de 5 minute. Am facut anul trecut de 3 ori schimbul . Am pus cat am zis mai sus . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Am facut anul trecut de 3 ori schimbul . Am pus cat am zis mai sus . De 3 ori ?? Dar de ce ? Segmenti morti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 In general scrie pe capacul de la ambreiaj cat ulei intra, exprimat in centrimetri cubi. E gravat gen "2200 cmc". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 In general scrie pe capacul de la ambreiaj cat ulei intra, exprimat in centrimetri cubi. E gravat gen "2200 cmc". bagi cat scrie pe capac fara filtru, daca schimbi si filtru mai bagi cam 200 ml... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 De 3 ori ?? Dar de ce ? Segmenti morti ? Kilometri facuti . La ultimul schimb am mai apucat vreo 2000 ca a venit zapada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 bagi cat scrie pe capac fara filtru, daca schimbi si filtru mai bagi cam 200 ml... Corect. Am vrut sa precizez asta, dar mi-a fost lene. Comparand valorea de pe capac cu valorile din manual, reiese ca valoarea de pe capac indica cantitatea de ulei necesara la un schimb fara filtru de ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 Kilometri facuti . La ultimul schimb am mai apucat vreo 2000 ca a venit zapada . 10 k per schimb ... 30 k .. da 3 schimburi ...sau pe aici ... E tarziu ... nu ma concentrez prea bine !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 27, 2012 Share Postat Februarie 27, 2012 10 k per schimb ... 30 k .. da 3 schimburi ...sau pe aici ... E tarziu ... nu ma concentrez prea bine !! Nu fi rautacios . La 5 mii schimb uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_D Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 poate chiar la 3000 km tragi tare de motor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strutzu_man Postat Februarie 28, 2012 Autor Share Postat Februarie 28, 2012 Multumesc de informatii ! Sunteti de mare ajutor ! Din pacate, dupa o zi de munca nu mai am rabdarea necesara de a sta mai mult de cateva minute in fata calculatorului. Sper sa va pot "omeni" cu o bere candva in viata asta. Toate cele bune va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@llex Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) voi ce ulei recomandati pentru acest model tinand cond de uzura motorului? Eu am bagat castrol 10w 40 pentru motociclete la 50 lei 1L si il recomand. Editat Februarie 29, 2012 de @llex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 liqui-moly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 voi ce ulei recomandati pentru acest model tinand cond de uzura motorului? Eu am bagat castrol 10w 40 pentru motociclete la 50 lei 1L si il recomand. Repsol 10 w 40 pun de la bun inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate