Adolf118 Postat Martie 13, 2012 Share Postat Martie 13, 2012 Stiu ca sunt un pic off topic da nu prea gasesc solutii! As vrea sa stiu daca stiti pe cineva care poate monta/construi corect un atas/suporti atas, pe un suzuki intruder vs800 '92 sau pe Honda VTR1000F Firestorm '98 Eventual daca se si poate inscrie la RAR cu tot cu atas daca ea e solo din constructie. Multumesc anticipat! (visan_gabriel_2005@yahoo.com; 0757115564) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 In RO e un iad omologarea, s-ar putea sa nu merite efortul. Am un amic (@razvan petrescu)care si-a pus atas pe o Africa Twin in Germania, a omologat-o acolo si in RO doar a inmatriculat-o. Ia legatura cu el sa-ti dea contactele nemtilor si intreaba-i pe ei daca pot pune atas la ce ai tu. Razvan a cumparat si Africana din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate