MOD Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 (editat) Clasament clasa A : clasament_concurs_cluj_11.11.2006.doc Editat Noiembrie 12, 2006 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 ..a fost buna oraganizarea si traseul nemaipomenit..asteptam rezultatul de la B si C... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 ..a fost buna oraganizarea si traseul nemaipomenit..asteptam rezultatul de la B si C... Multumesc pentru aprecieri. Rezultatele mai dureaza dar incerc sa le anunt intr-o zi doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 traseul a fost superb pacat de marcaje degeaba am avut un avantaj de cateva secunde bune...am fost primul....si m-am pierdut prin padure... asta este data viitoare o sa ma orientez mai bine...poate o sa fie si mai multe marcaje mai ales la intersectii astept si eu rezultatele... si eventual daca sunt si numarul de ture care au fost facute multumim organizatoriilor fara ei nu ne puteam distra asa de frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 CLASAMENT CUPA TRANSILVANIA BIKERS CLUJ-NAPOCA 11.11.06 CLASA B attachmentid=128932 clasament_clasa_B.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 CLASAMENT CUPA TRANSILVANIA BIKERS CLUJ-NAPOCA 11.11.06 CLASA B attachmentid=128932 Domnu' Dan..nu puneti va rog si la categoria C...)....si...sa ne traiasca nasu' mare ca facut o cursa tare..Multumim Dane'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 CLASAMENT CUPA TRANSILVANIA BIKERS CLUJ NAPOCA 11.11.2006 CLASA C CLASAMENT_CUPA_TRANSILVANIA_BIKERS_CLUJ_CLASA_C.doc CLASAMENT CUPA TRANSILVANIA BIKERS CLUJ NAPOCA 11.11.2006 CLASA ATV CLASAMENT_CUPA_TRANSILVANIA_BIKERS_CLUJ_CLASA_ATV.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 (editat) Clubul Transilvania Bikers multumeste in special lui Florin Tars, care ne-a ajutat foarte mult la traseu, deasemenea multumeste tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta la cursa de la Cluj-Napoca. CLASAMENT CUPA TRANSILVANIA BIKERS CLUJ NAPOCA 11.11.2006 CLASAMENT_CUPA_TRANSILVANIA_BIKERS_CLUJ_CLASA_C.doc CLASAMENT_CUPA_TRANSILVANIA_BIKERS_CLUJ_CLASA_ATV.doc CLASAMENT_CUPA_TRANSILVANIA_BIKERS_CLUJ_CLASA_B.doc CLASAMENT_CUPA_TRANSILVANIA_BIKERS_CLUJ_CLASA_A.doc Editat Noiembrie 13, 2006 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate