Magic4Ce Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 (editat) AÂşa cum am promis a sosit momentul postării pozelor. Piesele sunt prăfuite motiv pentru care par mai jalnice decăt sunt în realitate. Totodată jegul de pe ele poate că ascunde anumite defecte pe care nu am stat să la caut aÂşa că... It's up to you... Prețurile sunt: Rezervor Ij cu buÂşon Âşi robinet (o leacă îndoit in față stânga) - 40 Ron Ghidon gol, fără comenzi - 10 Ron Coturi eÂşapament - 25 ron/buc. Tobe inox (cu sau fără țeava intermediară) - 50 Euro - Merg Âşi la Nipru Cutii larerale - 50 Ron/set Platou Frână spate - 50 Ron Juguri - 20 Ron Ax roată spate - 20 Ron Motor Festival (blocat de la stat pe dreapta 4 ani) - 200 Ron Cadru Planeta cu acte (in acte are omologare individuală pt. motorul de jupiter) - 150 Ron Dacă vrea careva cadrul fără acte il costă transportul Âşi o bere. Roțile pleacă la @Vulpoiul La cutii s-a abonat deja @Comunistul Pentru Âşa + aripă spate + codiță, prioritatea în funcție de momentul la care s-au arătat interesați este : @Cicloburu, @Mihă.Escu, @Vulpoiul Dacă vedeți Âşi vreți ceva dar nu l-am pus în lista de mai sus, specificați. Tot ce e în poze e de vânzare mai puțin furca Âşi sistemul de fânare. Mulțumesc fiului meu fără de care lucrările s-ar fi desfăÂşurat mult mai greu. Editat Martie 23, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Hihi Ăe-i bebiță, te joci cu tata pe lîngă brum-rum ? De ce n-ai pus pozele dincolo la topicul cu "cumpăr furcă pe aer" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 (editat) Că nu mai cumpăr furca Acum serios, nu mi-a trecut prin bibilică. O să rog un moderator să închidă postul ăla. Sper că eÂşti mulțumit de pozele cu roțile. Vezi dacă poți să pui etrierul pe jamba dreapta (le inversezi tu cumva)astfel să ai ambele roți cu spițele orientate în aceeaÂşi direcție. AÂşa arăta când am luat-o: Editat Martie 23, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Nu-i asta o problemă.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 Ok Vulpoiule. Cu tine am rezolvat-o. Luni pun roatele la curier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 jugurile sunt ale mele - am zis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 (editat) Adjudecat! Dă-mi PM cu adresa. Editat Martie 23, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Salut! Amortizoarele spate in ce stare se afla? daca nu le-ai vandut deja... si un pret. ai grija de junior, invata-l meserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 (editat) Amortizoarele, spre marea mea surpriză, miÂşcă. Acum... nu Âştiu ce e în ele. Ai PM. Jugurile au plecat azi la Alectronic. Mâine pleacă cricul labă de gâscă la @Danielzmfr Âşi roțile la @Vulpoiul. Tobele de inox Âşi țevile intermediare pleacă miercuri la @Uricaru_andrei. Platoul frână spate Âşi telescoapele. Editat Martie 25, 2012 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Din păcate am mîncat lut sunt de 37 mm... deÂşi după amintirile mele (sper să nu mă înÂşel!) încăpeau cele pe aer... Oricum ți le trimit; dacă ai ce face cu ele, vorbim! Dacă nu... tot vorbim... Revin hehe... se pare că nu mănînc lut că n-are sare Editat Martie 26, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 26, 2012 Autor Share Postat Martie 26, 2012 Minunat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drift Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 cat vrei pe bridele de prindere a ghidonului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 Ai pm. Intrucat si Cicloburu si Vulpoiul vroiau saua pentru Miha.Escu iar acesta din urma a gasit una de Jupiter cum ii trebuia la Dany, saua se repune la vanzare. Pretul ei cu tot cu aripa si codita e de 70 Ron. Toate preturile sunt discutabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fagarashan Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Salut.Eu as avea nevoie doar de aripa si aparatoarea de cauciuc.Stii cumva e la fel la dimensiune ca si cea de jupiter 4?Poate pentru sa ,stop si suport de stop sa fie alti doritori...Nu vreau sa par chitros,dar imi trebuie pentru un proiect de gara.Saua,stopul si suportul imi sunt in plus.Daca nu apar doritori pentru ansamblu intreg,ma abonez la aparatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 15, 2012 Autor Share Postat Aprilie 15, 2012 Nu-i bai. Doar că aripa spate a fost puțin scurtată de fostul proprietar. Fă-mi un preț Âşi e a ta. AÂşa cum am promis a sosit momentul postării pozelor. Piesele sunt prăfuite motiv pentru care par mai jalnice decăt sunt în realitate. Totodată jegul de pe ele poate că ascunde anumite defecte pe care nu am stat să la caut aÂşa că... It's up to you... Prețurile sunt: Rezervor Ij cu buÂşon Âşi robinet (o leacă îndoit in față stânga) - 40 Ron Ghidon gol, fără comenzi - 10 Ron Coturi eÂşapament - 25 ron/buc. Tobe inox (cu sau fără țeava intermediară) - 50 Euro - Merg Âşi la Nipru Cutii larerale - 50 Ron/set Platou Frână spate - 50 Ron Juguri - 20 Ron Ax roată spate - 20 Ron Motor Festival (blocat de la stat pe dreapta 4 ani) - 200 Ron Cadru Planeta cu acte (in acte are omologare individuală pt. motorul de jupiter) - 150 Ron Dacă vrea careva cadrul fără acte il costă transportul Âşi o bere. Dacă vedeți Âşi vreți ceva dar nu l-am pus în lista de mai sus, specificați. Tot ce e în poze e de vânzare mai puțin furca Âşi sistemul de fânare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate