balaur_u Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=bucuresti Nume societate: SOCIETATEA COOPERATIVA MESTESUGAREASCA AUTOMECANICA SCM (B0357) Adresă SITP: BUCURESTI, Calea Floreasca nr: 43, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, STR. LIREI nr. 4, sector 2 Categoria: I Nume societate: SC ANDAC TESTARI AUTO SRL (B0349) Adresă SITP: BUCURESTI, Sos. Andronache nr: 183, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, Sos. Andronache nr. 183, sector 2 Nume societate: SC ITP AUTO MOTO SRL (B0333) Adresă SITP: Bucuresti, Str. Dobrogeanu Gherea nr: 111, BUCURESTI Adresă sediu: Bucuresti, Calea Giulesti, Bl. 8, Ap. 84 nr. 42, sector 6 Nume societate: SC CONCEPT CAR SERVICE VEST SRL (B0310) Adresă SITP: Bucuresti, B-dul. Timisoara nr: 76D, BUCURESTI Adresă sediu: Bucuresti, B-dul Timisoara nr. 76D, sector 6 Nume societate: SC AUTO C.D. '96 SRL (B0309) Adresă SITP: Bucuresti, Calea Plevnei nr: 61, BUCURESTI Adresă sediu: Bucuresti, Aleea Obcina Mica, Bl. A4, Ap. 28 nr. 7, sector 6 Nume societate: SC MARCAT DRIVE SRL (B0261) Adresă SITP: BUCURESTI, STR ILIOARA nr: 15, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, STR. AIUD nr. 71, sector 1 Nume societate: SC DANYTEST SERVICE SRL (B0229) Adresă SITP: BUCURESTI, str. Voineasa nr: 31-33, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, str. Voineasa nr. 31-33, sector 3 Nume societate: SC AUTO CONSTANT LR SRL (B0155) Adresă SITP: BUCURESTI, STR. SPINENI nr: 18, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, STR. ECATERINA TEODOROIU nr. 20, sector 1 Nume societate: SOCIETATEA COOPERATIVA MESTESUGAREASCA INTERSERVICE BANEASA (B0154) Adresă SITP: BUCURESTI, BD. AEROGARII nr: 38, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, BD. AEROGARII nr. 38, sector 1 Nume societate: SC SAMA SERVICE GRUP SA (B0146) Adresă SITP: BUCURESTI, SOS. PIPERA nr: 46C, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, STR. DIMITRIE POMPEIU nr. 2A, sector 2 Nume societate: SC AUTOKLASS CENTER SRL (B0124) Adresă SITP: BUCURESTI, SPLAIUL UNIRII nr: 166A, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, SPLAIUL UNIRII nr. 166A, sector 4 Nume societate: SC AUTOCENTER GABRIEL SERVICE SRL (B0080) Adresă SITP: BUCURESTI, STR. OTESANI nr: 20, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, STR. OTESANI nr. 20, sector 2 Nume societate: SC TRANSPORTURI AUTO ASTRA SA (B0020) Adresă SITP: BUCURESTI, BD. TIMISOARA nr: 92A, BUCURESTI Adresă sediu: BUCURESTI, BD. TIMISOARA nr. 92A, sector 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Si ce e cu asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Martie 25, 2012 Autor Share Postat Martie 25, 2012 Si ce e cu asta?! e bine sa stii, daca ai nevoie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 CONCEPT CAR SERVICE Bd-ul. Timisoara nr. 76D, Sector 6, Bucuresti am facut eu azi. 80 ron, verificat frane, lumini, documente. all ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 CONCEPT CAR SERVICE Bd-ul. Timisoara nr. 76D, Sector 6, Bucuresti am facut eu azi. 80 ron, verificat frane, lumini, documente. all ok. Ma duc si eu la ei azi dupa ce scap de la job. Sper sa nu patesc ce am patit de dimineata la o alta statie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate