nightster Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Am decis ca Joia e Ziua Bikerilor drept urmare de acum inainte te asteptam in fiecare JOI de la ora 19 la Clubhouse DRACULAS sa petrecem asa cum numai motociclistii stiu sa o faca. Beers, bikes & Rock'n'roll Choppere, vitezane, enduro, tourere, toate la noi sunt binevenite! Adresa: Str. Ion Tuculescu Nr. 10 Zona BABA NOVAC Sector 3 Bucuresti Editat Aprilie 9, 2012 de nightster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Ce frumos, ce frumos see us there!!! Editat Aprilie 9, 2012 de harley_miro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Pt cei care au ratat Party-ul de deschidere a Clubhouse'ului DRACULAS care a fost sambata, asa a fost si asa o sa mai fie (in fiecare joi de la 7 seara) Editat Aprilie 10, 2012 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 foarte bine.... preturi mici, locatie misto... buna idee baieti... joi, adica azi ne vedem la ora 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 Nu uitati - Joi 19.04 ne vedem iarasi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bakajin Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Misto, cred ca trec saptamana viitoare pe la voi. Nu de alta da stau chiar langa voi....as putea sa cobor panta pe liber pana la voi. Am observat o concentratie mai mare de choppere trecand prin spatele blocului meu saptamaniile astea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 Ne vedem diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) Ne vedem si diseara cu toata lumea (indiferent de tipul de motociclism pe care'l practica) ca si joia trecuta si in fiecare joi, la Clubhouse. Joia este intotdeauna "Seara Open Doors" la Clubhouse DRACULAS MC. /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=790383 Editat Mai 31, 2012 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Bere sa fie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) Stim ca am zis "joia intotdeauna deschis pt toata lumea", dar joia asta suntem implicati in organizarea evenimentului "Bucharest Wheels Arena" de la Romexpo, asa ca Clubhouseul este inchis astazi "pt publicul larg". De maine pana duminica, in schimb, gasiti perimetrul DRACULAS MC din cadrul Wheels Arena - ROMEXPO , iar de joia viitoare reintram in programul normal. Ne vedem de maine incolo, tot weekendul! Editat Iunie 7, 2012 de ICE3ERG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate