KHK Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Daca cineva este interesat, High-Bike Testcenter Paznaun organizeaza al doilea sezon de teste. Se pot testa atat diferite modele de motociclete BMW, KTM, Triumph, Ducati si Husqvarna cat si echipament de la Rukka, cizme Daytona si casti Schubert. Zona este de vis, foarte aproape de cunoscuta statiune de ski Ischgl, in mijlocul Alpilor, fiind destul de aproape de pasurile celebre din Austria, Elvetia sau Italia precum Stelvio, Timmlesjoch etc. Cam toate detaliile despre motociclete, preturi, conditii de inchiriere se afla pe site atat in limba germana cat si in engleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Daca cineva este interesat, High-Bike Testcenter Paznaun organizeaza al doilea sezon de teste. Se pot testa atat diferite modele de motociclete BMW, KTM, Triumph, Ducati si Husqvarna cat si echipament de la Rukka, cizme Daytona si casti Schubert. Zona este de vis, foarte aproape de cunoscuta statiune de ski Ischgl, in mijlocul Alpilor, fiind destul de aproape de pasurile celebre din Austria, Elvetia sau Italia precum Stelvio, Timmlesjoch etc. Cam toate detaliile despre motociclete, preturi, conditii de inchiriere se afla pe site atat in limba germana cat si in engleza. frumos, multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Am gasit intamplator pe net un link catre o excursie interesanta in Alpi. Se ofera trei nopti cazare si doua zile full de teste motoare. Motoare in test: Aprilia, BMW, Ducati, KTM, Triumph. Ce parere aveti? Parca ma bate gandul sa dau o fuga la anul acolo (mai ales ca eu sunt "fan" teste moto)? Link-ul e urmatorul: http://overlandmag.com/features/ride-what-you-want-in-the-alps/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 foarte tare !!! go for it eu sunt incepator si tot ma incanta :X dar momentan stau potol. plus ca nu e nici scump. 13-14mil+ transportu presupun. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Din ce am inteles eu de pe site, te costa 250 de lire, transportul si mancarea (nu dau decat mic dejun). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Atentie ca pretul este "DE LA" 250 lire. Trebuie sa cereti o estimare, probabil pretul variaza in functie de sezon, motociclete, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Mda. Buna precizare Adam, amanuntul asta mi-a scapat. Era prea frumos sa fie doar 250 de lire (aprox. 1350 lei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Ce nebunie! mama cum e poza aia cu toate mobrele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 Am gasit intamplator pe net un link catre o excursie interesanta in Alpi. Se ofera trei nopti cazare si doua zile full de teste motoare. Am deschis un topic in urma cu aproape doi ani pe tema asta. Centrul de testare se afla la barajul Silvretta, unde este si Silvretta-Hochalpenstrasse Nu este necesar sa-ti faci rezervare prin aia, poti merge tu acolo, detaliile le gasesti pe site-ul centrului de testare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate