Baciu Alin Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Salut am si eu o problema in legatura cu un kawasaki gpz 500s anul 1995 nu mai da deloc scanteie. am verificat toate contactele, toate firele, dar nu mi sa parut nimic suspect. Cum pot sa verific cd-ul sa vad daca mai este functionabil, sau sa daca ar putea cineva sa ma ajute sa pot trimite cd-ul unui motociclist care are kawasaki gpz 500s pentru a-l verifica daca functioneaza. Va multumesc frumos ast raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergall Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Salut am si eu o problema in legatura cu un kawasaki gpz 500s anul 1995 nu mai da deloc scanteie. am verificat toate contactele, toate firele, dar nu mi sa parut nimic suspect. Cum pot sa verific cd-ul sa vad daca mai este functionabil, sau sa daca ar putea cineva sa ma ajute sa pot trimite cd-ul unui motociclist care are kawasaki gpz 500s pentru a-l verifica daca functioneaza. Va multumesc frumos ast raspunsuri bujiile sau bobinele de inductie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Daca ai si stii sa folosesti un multimetru mai performant incepi cu masurarea bobinelor din motor(pickup coil)trebuie sa aiba 400-500ohms si sa nu dea la masa,verifici alimentarea cdi din manual vezi ce si cum continuitatea firelor pana la mufa cdi bobine si fise daca toate sunt ok atunci e cdi-ul.Asta asa pe scurt,detaliat gasesti in manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Vezi sa nu ai ceva si din contact...da i un wd40 in contact ,invarte cheia de cateva ori si mai incearca!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate