Jump to content

Fazeru

Super Membru
 • Posts

  769
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  paul.afrim@yahoo.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timișoara
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  Honda VFR 800 FI
 • Numar Moto
  De TM.
 • Club
  Timișoara

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Yamaha Fazer fzs 600, Yamaha fz6 Fazer,Kawasaki zr7.

Recent Profile Visitors

845 profile views

Fazeru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Dacă e cuminte și te ascultă stai flexat. Oricum, azi , nu se mai fabrică utilaje de genul, noile mobre sunt pline de softuri, plastice și leduri.
 2. Mulțumesc fain, la fel îți doresc! Ca și preț ele se vând undeva între 2000 și 3000 de euro depinde în ce minți se află. Eu am dat pe ea 2200 de euro și cu toate consumabilele schimbate plus înmatriculare am ajuns undeva la 2600 de euro.Motorul e într-o stare excelentă și are 36 mii de km pe bord reali, fostul ei proprietar un italian de 62 de ani mi-a pus în față toate hârtiile cu servisările făcute la Honda. Un tip care a cumpărat mobra și a ținut-o mai mult în garaj, se mai găsesc și de ăștia,deh. Așa că dacă motorul tău e într-o stare bună poți lua 2600, 2800 de euro pe ea. Baftă!
 3. Salutare, VEFERIȘTI! De două săptămâni am găsit bijuteria asta prin Italia. Am intrat și eu în zona motoarelor în V și bine am făcut. Am renunțat la Yamaha și am trecut la Honda! Mobra asta mi-a intrat instant la inimă și nu îmi mai dsipare zâmbetul de pe față!
 4. Știe cineva pe cineva sau are de vânzare un suport top case original pentru un FZ6, cel cu prinderea pe mânerele de susținere pasager !? Mulțumesc ! Un salut !
 5. Sună la nr ăsta 0736961664. Dacă dădeai un search pe Google sau un ochi pe Olx găseai. Mno.
 6. Mai e un nene în Timișoara care îndreaptă jenți auto, le face la mare artă. E posibil să facă și de moto...are sediul undeva în spate la Praktiker de după podul de pe Popa Șapcă, în curtea unde își aveau sediul cei de la Fun Curier.
 7. Ia legătura cu Pascotă, cunoaște el pe cineva în București care face așa ceva. Îl găsești pe Facebook ca și contact.
 8. Fazeru

  Verificare Moto

  No, atunci, repet, pune omul să îți facă multe poze de peste tot, le privești cu atenție și te convingi. O mobră dacă are km ăia reali trebuie să fie în toate mințile ei. Dacă are carte e ok, îi scoate numere roșii și te duci pe ea până în București. Dacă nu crapă până acolo înseamnă că e bună. Glumesc! Numa bine.
 9. Fazeru

  Verificare Moto

  După cât văd eu în anunț ar fi ok mobrele. Dacă are actele în regulă și poate demonstra numărul real de km nu prea ai ce să mai vezi. Pune-l să îți trimită poze din mai multe unghiuri și de aproape și o să vezi tu dacă e ceva în neregulă. Mă pot duce să văd eu mobrele dar crede-mă că în afară decât să mă lase să le privesc nu pot face altceva. De obicei vânzătorul stă de vorbă serios doar cu cel care are banul la el și vrea să o cumpere.
 10. Pe lângă Cluj exită ceva care ar putea să te facă să alegi o mobră, MOTOMUS se numesc. https://motomus.ro/
 11. Am avut 7 ani fzs 600 fazer an 2002,o motocicletă fantastică,de fiecare dată îmi făcea plăcere să o scot la drum!Când am vândut-o am avut un sentiment tare aiurea!Tipul care a luat-o vrea să o vândă căci are ceva probleme financiare,dacă eşti interesat îți pot da nr.de tlf să il contactezi! Eu am intretinut-o maniacal!Recomand modelul de care vorbim! Acum am un fz6 fazer 2005,spun doar că e ceva peste modelul mai vechi,e un motor după parerea mea,foarte reusit! Cochetam catre un miar ,un fz1 dar te gândesti ce vrei să faci şi cu atâta putere,consum mai mare plus că fz6 e ca o viespe,mai usoară şi mai manevrabila! Deci totul e de pret,un model mai vechi de fazer intr-o stare bună il iei pe la 1600 euro pe când un model fz6 in stare bună îți trebuie un 2500 euro!Repet, recomand cu căldură şi un fzs600 an 2002,cel sub anul 2000 e mai urâțel,carena şi rezervor mai mic! Numa bine!
 12. Salutare!Pun anuntul asta aci,poate e cineva interesat de toba,sper ca nu deranjez ! Numa bine! http://olx.ro/oferta/vand-toba-stock-yamaha-fazer-fz6-an-2006-ID4BkII.html
 13. Ok,sunt lămurit, mulțam tare fain! Mă gândisem eu la ceva de genul dar nu eram sigur de ceea ce îmi trecea prin cap!Mulțumesc încă odată!Numa bine tuturor!
 14. Salutare!Lămuriți-mă vă rog şi pe mine care e faza cu trip F,ce arată mai exact vizavi de combustibil, de pe bordul fz6 fazer an 2005!? Ştiu doar că arăta ceva gen 2,5;2,6 creşte,scade, după ce începe să clipească pe bord nivelul la benzina când rămâi pe rezervă! Mulțam fain!
×
×
 • Create New...