Sari la conținut

Fazeru

Super Membru
  • Număr conținut

    777
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    paul.afrim@yahoo.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timișoara
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Honda VFR 800 FI
  • Numar Moto
    De TM.
  • Club
    Veterans România

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Fazer fzs 600, Yamaha fz6 Fazer,Kawasaki zr7.

Vizitatori Recenți Profil

1.247 citiri profil

Fazeru's Achievements

  1. Am primit și îți mulțumesc frumos! Eu am 800 FI dar sunt multe chestiuni comune. Îmi pare rău de necazul tău. Pe eBay găsești multe piese și la prețuri decente.
  2. Fi bun și trimite și pe paul.afrim@yahoo.ro Mulțumesc!
  3. Salut! Poti fi mai explicit vizavi de rezistori?
  4. Da, din pacate nu se mai fabrica noi. Am gasit ceva pe ebay, astept să ajungă. Dacă nu voi reuși să rezolv problema le voi anula cu o rescriere soft injectie. Multumesc! Cautat peste tot in lumea mare, nimic. Am vazut ca ar exista un kit cu tot cu mufe care ar minti ECU. Am gasit pe ebay SH, astept sa ajunga. Daca nu rezolv problea mai exista o singura solutie, anularea lor cu rescriere schema injectie. Oricum ele pe vfr 800 fi isi fac treaba cu intarziere și doar la turații destul de mari, in regim de folosire maxim. Multumesc!
  5. Din păcate nu se mai fabrică.
  6. Multumesc dar nu cred ca sondele de pe un V-tec sunt compatibile pentru un Fi.
  7. Salutare! Stie cineva sau are idee de unde pot cumpara sondele lambda (oxigen) sh pentru un VFR 800 FI din 2001? Multumesc!
  8. Dacă e cuminte și te ascultă stai flexat. Oricum, azi , nu se mai fabrică utilaje de genul, noile mobre sunt pline de softuri, plastice și leduri.
  9. Mulțumesc fain, la fel îți doresc! Ca și preț ele se vând undeva între 2000 și 3000 de euro depinde în ce minți se află. Eu am dat pe ea 2200 de euro și cu toate consumabilele schimbate plus înmatriculare am ajuns undeva la 2600 de euro.Motorul e într-o stare excelentă și are 36 mii de km pe bord reali, fostul ei proprietar un italian de 62 de ani mi-a pus în față toate hârtiile cu servisările făcute la Honda. Un tip care a cumpărat mobra și a ținut-o mai mult în garaj, se mai găsesc și de ăștia,deh. Așa că dacă motorul tău e într-o stare bună poți lua 2600, 2800 de euro pe ea. Baftă!
  10. Salutare, VEFERIȘTI! De două săptămâni am găsit bijuteria asta prin Italia. Am intrat și eu în zona motoarelor în V și bine am făcut. Am renunțat la Yamaha și am trecut la Honda! Mobra asta mi-a intrat instant la inimă și nu îmi mai dsipare zâmbetul de pe față!
  11. Știe cineva pe cineva sau are de vânzare un suport top case original pentru un FZ6, cel cu prinderea pe mânerele de susținere pasager !? Mulțumesc ! Un salut !
  12. Fazeru

    Stickere Moto Hornet

    Sună la nr ăsta 0736961664. Dacă dădeai un search pe Google sau un ochi pe Olx găseai. Mno.
  13. Fazeru

    Indreptat jante moto

    Mai e un nene în Timișoara care îndreaptă jenți auto, le face la mare artă. E posibil să facă și de moto...are sediul undeva în spate la Praktiker de după podul de pe Popa Șapcă, în curtea unde își aveau sediul cei de la Fun Curier.
  14. Fazeru

    Indreptat jante moto

    Ia legătura cu Pascotă, cunoaște el pe cineva în București care face așa ceva. Îl găsești pe Facebook ca și contact.
×
×
  • Creează nouă...