NarciusZ Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Duminica in jur de ora 12 plec spre litoral cu portocala mea, daca mai vrea cineva sa se alature pana in Constanta e binevenit. As merge pe drumul vechi pana in Fetesti, dupa aceea pe traseul obisnuit. Asfalt uscat sa avem. Ca si traseu: http://g.co/maps/9emab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanrottw Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Si eu tot Duminica plec... Pentru cei interesati Duminica ora 12 plecam pana acum 2 Mobre spre Vama Veche, pe drumul vechi de Constanta sau Calarasi -Ostrova Adamclisi ... Plecarea se va face din fata hotelului Rin Grand Hotel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldo Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Si eu tot Duminica plec... Pentru cei interesati Duminica ora 12 plecam pana acum 2 Mobre spre Vama Veche, pe drumul vechi de Constanta sau Calarasi -Ostrova Adamclisi ... Plecarea se va face din fata hotelului Rin Grand Hotel Ce stil de mers aveti ? Este posibil sa plec si eu sambata sau duminica .Nu m-am decis inca, dar cu chopper . Am cazare in Eforie Sud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stircu Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 merg si eu Duminica, As incerca mai de dimineata, nu la pranz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Aprilie 27, 2012 Autor Share Postat Aprilie 27, 2012 Eu sunt cu o Honda CBR RR `05 iar colegul cu o Ducati Multistrada 1200, iar de mers, cat sa nu sara apa peste 90 de grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanrottw Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Salut, mai vin 2 prieteni unu cu un Suzuki Katana si altul cu un CBR 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 (editat) As merge si eu cu voi. Decizia mea e legata si de alti factori, nu pot sa spun 100% de azi. Dar daca totul iese cam cum am prevazut eu, voi putea pleca cu voi maine la 12. Ma mai uit pe aici mai pe seara cand iau decizia, spuneti ferm de unde plecati si daca mentineti ruta asta Calarasi-Adamclisi-2Mai. Editat Aprilie 28, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Aprilie 28, 2012 Autor Share Postat Aprilie 28, 2012 Plecare din fata la Rin Grand Hotel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Imi pare rau ,nu ma incadrez, am treaba dimineata. O sa plec si eu maine dupa masa si o sa o iau direct pe A2. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NarciusZ Postat Aprilie 28, 2012 Autor Share Postat Aprilie 28, 2012 Multumesc la fel Niko . Pentru cei care plecam maine... 0751089669, ora 12.00 Rin Grand Hotel, eu ma opresc in Vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate