Sari la conținut

bogdanrottw

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    bogdanrottw
  • Skype
    bogdanrottw

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Multistrada 1200

bogdanrottw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Alex, azi vin si eu cu vreo 4 prieteni, poate ne intoarcem impreuna marti...sau bem o bere impreuna...tel meu 0723378727 daca poti sa ne vedem pe acolo Poata sa imi spuna si mie cineva din gasca voastra pe unde ati luat-o dupa Ostrov? Negru Voda sau 23 August. Pe harta pare mai scurt Negru Voda dar nu stiu calitatea drumului. Multam anticipat!!!
  2. Salut, mai vin 2 prieteni unu cu un Suzuki Katana si altul cu un CBR 600
  3. Si eu tot Duminica plec... Pentru cei interesati Duminica ora 12 plecam pana acum 2 Mobre spre Vama Veche, pe drumul vechi de Constanta sau Calarasi -Ostrova Adamclisi ... Plecarea se va face din fata hotelului Rin Grand Hotel
  4. Rectific, intalnirea de la ora 11.30 de la petromul din Pantelimon s-a mutat la ora 12 la Petromul din Jilava pt o tura Buc-Giurgiu-Oltenita -Calarasi ...batut in cuie Pana la urma se mai inscrie cineva pt intalnirea de maine la 11.30 la OMV Baneasa?
  5. Telefonul meu e 0723378727. Suna-ma te rog pt confirmare dimineata. Eu acum sunt pe langa Slobozia si n-as vrea sa ma pornesc devreme maine decat daca vii sigur. Multam!
  6. Deum fara gropi...cum le place la Ducatisti
  7. Decat la bulgari hai sa mergem mai bine pana la calarasi pe drumu vechi: Fundulea-Lehliu-Mihai Viteazi Calarasi cu popas de o ciorba si un suc la un restaurant pe bratul Borcea. Total 220 km. Propun intalnire la Petrom iesirea spre Branesti (complex Lebada). Se baga cineva? Asta maine dimineat....Duminica ramane OmV Ora 11.30?!
  8. ...ma bag si eu Duminica. Dar maine se baga cineva la o tura? Hai Alex, Baga-te la o tura weekendul asta...asa tare te-a speriat Chiru? eu astept berea aia !!!
  9. Salut! Vezi ca la reprezntata Ducati pe sos Giurgiului, la Metrotehnica, au de vanzare un Monster aproape nou cu garantie 6 luni, pret 4000 euro...merita sa dai o fuga sa il vezi decat sa ajungi in germany. Succes! ...daca vrei poti sa-mi trimiti e-mailul tau sa-ti dau niste poze cu Monsterul de la Metrotehnica bogdanrottw@yahoo.com
  10. Salut Monsteristu'! semnele cu atentie, se corhaneste nu le-am vazut din cauza pitrelor si noroiului. Drumu a fost greu dar superb...Multistrada a trecut testul dar nu se simte nicidecum bine pe enduro, cauciucurile sunt mult prea de asfalt.
  11. Weekendul acesta am avut si eu prima ieseala: sambata-Bucuresti-RamnicuValcea-Curtea de Arges-Trasfagarasan-Cartisoara, Duminica-Cartisoara-Cisnadie-Paltinis-TransAlpina(Enduro)-Ranca-RamnicuValcea-Bucuresti(total 750KM). Atasat cateva poze care sper sa va placa. O saptamana faina si ne vedem miercuri!
  12. Salutare, abia m-am inscris la scoala pentru B, am experienta 11 ani de condus autoturisme (peste 500000 km) si mare fan mountain bike (cobor lejer partii de ski sau trasee f dificile). Neavand carnet am condus mii de km scutere de 50 cm. Va rog sa nu aruncati cu pietre in mine dar m-am tot gandit cu ce motor sa incep. Dupa ce am tras linie la total a iesit Multistrada 1200. Stiu ca are 150 de cai dar se limiteaza la 100 de cai si in modul oras acceleratia raspunde mai greu. Ideea e ca nu as vrea sa arunc banii pe o motocicleta mica si ieftina doar ca sunt incepator. As vrea sa cumpar ceva de calitate care sa ma multumeasca mult timp de acum incolo. Alt motiv e ca sunt si inalt 190 cm si ce am probat motociclete mici nu imi ofera o pozitie confortabila. Cei de la Ducati spun ca e o motocicleta buna pentru un incepator, ca nu bruscheaza si sistemul DTC si ABS e foarte util pentru incepatori. Inainte de Multistrada visam la un BMW F800GS dar pare ca este mult mai brutal pentru un incepator. Ce spune-ti sunt chiar sinucigas cu Multistrada?
×
×
  • Creează nouă...