MotĂśrizer Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 gasesc in fiecare dimineatza prelins pe motor sub radiator destul de vizibil asta si parca azi am gasit mai rau ca niciodata, de la ce sa fie oare? si gasesc si lipsa antigel in radiator deci, nu imi dau seama dece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Pai 95% sanse sa fie spart. Ia o lanterna, si vezi atent de unde curge!!!, eventual sterge si mai urmareste o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Chiar langa busonul de alimentare cu antigel al radiatorului trebuie sa ai un furtunas subtire care se duce spre vasul de expansiune.Incarca un compresor cu presiune si regleaza la maxim 2,5 atmosfere debitul.Dupa care cupleaza compresorul la furtunasul de la vas.Acesta te va ajuta sa vezi exact pe unde ai scurgerea respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 uamenilor, am aflat care e faza, deci: am schimbat antigelul si am desfacut tot ce am putut (furtunet), dupa care le-am pus la loc, unlele nu le-am strans cum tre altele s-au fisurat si arata ca un mare muci ca nu mai stiu ce sunt de capul lor. Ashadar concluzia tre sa schimb furtunetele si colierele... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate