Skrillex Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) Maine plec cu pasagera: Bucuresti - Buzau - Braila - Enisala - Mamaia (cazare, oras, bere, poate si baie in mare) si a doua zi intoarcere prin Negru Voda - Adamclisi - Calarasi - A2 - Bucuresti. De ce 2 zile un traseu atat de scurt? Pentru ca vor fi opriri dese, poze, mers lejer. Si pentru ca nu-mi place sa dau >50% din bugetul unei excursii pe benzina/transport. Traseu aici. Cazare gasiti pe Booking.com. Scump si prost ca doar traim in Romania. Daca e cineva interesat lasati mesaj privat sa schimbam date de contact si sa stabilim un punct de plecare. Daca aveti sugestii de vizitat sau drumuri de ocolit, sunt binevenite. Editat Aprilie 29, 2012 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magelan1368 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 (editat) foarte frumos traseul dar cand ajungi in calarasi am facut eu un altul pentru ca acela pe care vroiai este drumul prost rau nu ai de facut sa tii inainte cum vii din slobozia si la a 2 strada dupa semafor faci draeapta pana se infunda in dn3...sper ca am fost un pic de ajutor...http://maps.google.ro/maps?hl=ro&tab=wl foarte frumos traseul dar cand ajungi in calarasi am facut eu un altul pentru ca acela pe care vroiai este drumul prost rau nu ai de facut sa tii inainte cum vii din slobozia si la a 2 strada dupa semafor faci draeapta pana se infunda in dn3...sper ca am fost un pic de ajutor...http://maps.google.ro/maps?hl=ro&tab=wl Editat Aprilie 29, 2012 de magelan1368 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 30, 2012 Autor Share Postat Aprilie 30, 2012 Alea sunt orasele in mare, oricum de la Calarasi incerc intoarcere prin Vlad Tepes / Mihai Viteazul. Merci de sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate