Sari la conținut

Skrillex

Super Membru
  • Număr conținut

    2.817
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Skrillex

  1. Academia Romana apare aici: https://www.google.ro/maps/place/Romanian+Academy/@44.4434449,26.0903917,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x6ad4dc32c7ad0e3a La mare distanta de Palatul Parlamentului. Pana la urma de unde e plecarea?
  2. Dawn of the Planet of the Apes (2014): inca un SF bun pe anu asta, merita 3D la cinema.
  3. De la motociclisti, recomandari pentru soferii de Q7: 1) laud pipes seivs laivs. Adica scoate toba de pe Q7 daca vrei sa se dea camionagii la o parte. 2) repetitia e mama invataturii. Asa ca in fiecare seara va recomandam sa va dati pe doua roti de Q7 pe bulevard. Nu se stie cand e nevoie sa va strecurati printre doua camioane care vin de pe contrasens si o astfel de manevra va poate salva viata. 3) echipamentul e obligatoriu! Geaca de piele, manusi de piele si șlapi de firma. 4) puneti pe camioane abtipilduri galbene cu "Si Q7 sunt in trafic!". » Post actualizat in 15 Jul 2014 12:36 » Post actualizat in 15 Jul 2014 12:56
  4. Extant: SF cu Halle Berry. E la primul episod dar e foarte promitator. SPOILER ALERT: mai jos un "first look" care dezvaluie cam multe.
  5. Cheia: un drum de rahat, lung, valurit, o singura banda pe sens, dunga continua, plin de camioane, ca sa prinzi cativa KM de curbe... Sa mergi ca motociclist pe Cheia e ca si cum un corporatist merge "la mare" in Vama. Ca asa-i moda. Mai bine de duci pe Amckart si te descarci acolo (mai) in siguranta.
  6. N-are nici o legatura, exista multe evreice frumoase si talentate. Aia pur si simplu e urata si netalentata.
  7. Nope, asta chiar arata bine. Si nu ne-a stresat nimeni cu ea ca ar fi cea mai sexy femeie de pe Pamant...
  8. The Machine (2013): alta tampenie SF cica. Asta macar e low budget si fara vedete. Dar tot o pierdere de vreme. E o mizerie.
  9. Transcendence (2014): scenariu si regie dezastruoase, nici pe Hallmark nu vezi asa ceva. Pierdere totala de vreme.
  10. Te referi de exemplu cand Partidul Național-Țărănesc a ordonat Armatei si Jandarmeriei asasinarea grevistilor de la Atelierele Grivita in 1933? Sau cand PNL a decis in 1924 sa-i scoata pe comunisti in afara legii, ca asa li s-a pus lor pata?
  11. Am aruncat si eu banii pe mizeria aia, reclama falsa cat cuprinde. Eu l-am pus pe un CBF 600 S (nu stiu daca e fix ala de 1000), dar intr-adevar, in loc sa imbunatateasca zgomotul il amplifica serios, indiferent de reglaj. Am renuntat la el, l-am pus le cel original inapoi si mi-am luat o casca (teoretic) buna si niste dopuri de silicon (cu adevarat) bune. Am vandut MRA-ul la un sfert de pret, aproape nou. Nici cu unul mai inalt n-o sa faci mare branza, pentru ca o sa oscileze ca naiba la viteza, deci turbulente la fel de urate. Dopuri de silicon si ai rezolvat problema.
  12. Nu este trafalet. Trafalet este pentru cei neiniţiaţi, cei care habar n-au în ce constă slujba de sfinţire şi ce se foloseşte la slujba de sfinţire. Este o tijă de aproximativ 2-3 metri, având în vedere faptul că sunt şi încăperi mai înalte şi care este folosită pentru a unge cu untdelemn sfinţit pereţii încăperii respective. Constantin Stoica, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Nu, nu este o glumă...
  13. Edge of Tomorrow (2014) = Groundhog Day + Matrix. Bun, merita.
  14. Pai si ce legatura are una cu alta? Si o maimuta isi poate tine echilibrul pe doua roti: http://www.youtube.com/watch?v=Pz-gnYA3pTY Crezi ca A-ul pe permis le da si un dram de inteligenta si respect? Nici vorba, cocalarii din BMW ursulet, cocalarii de pe doua roti sau cocalarii de pe ATV-uri, tot cocalari sunt indiferent ce conduc. Uite imediat mai sus un exemplu elocvent....
  15. Te scutesc eu sa astepti raspunsuri, nu esti primul si nici ultimul, de obicei celor ca tine li se raspunde: 1) "laud paips seivs laivs, am tobe zgomotoase sa ma apar de conservari cretini ca tine!" 2) "te roade invidia, heh?!?" 3) "cine dracu te-a pus sa te muti la bulevard??? " 4) "bosorogule, ia-ti termopane!" Da, asta e nivelul forumului.
  16. Relax, ori fi fost ei niste motociclisti prosti si inconstienti dar macar macar aia se dadeau pe sosea. Ai grija ca aici pe forum exista o specie si mai imputita care nici macar nu se da pe sosea, doar iti umplu frigiderul de carne daca te iei de "motocilistii de motociclisti". Fiecare pasare pe limba ei piere.
  17. Inception + Matrix + Transformers = X-Men: Days of Future Past. S-a rupt prea mult de ideea originala. Merge vazut dar fara prea mari asteptari.
  18. Vampiri, Frankenstein, Jack Spintecatorul si mumii egiptene, totul in primul episod. Sux. Mai lipseau martienii, dar nu m-ar mira sa apara pe parcurs. Mai bine revad un episod din Bundy...
  19. /index.php?/topic/703326-seriale-tv/
  20. The Big C - Comedie neagra. Silicon Valley - Despre viata ca programator. Creator: Mike Judge (known For Office Space Office Space (1999) & Idiocracy (2006)) Fargo - Bun. Cu Billy Bob Thornton. Acum am vazut ca s-a mai recomandat. Confirm.
  21. De furat oricum se fura. Macar astea ar avea si efecte benefice, ar salva vieti de berbeci...
  22. Aia e alta problema care n-o sa se rezolve in veci pe plantatia noastra, ca se fura tot ce se produce si nu mai raman bani si de investitii. Pana sa avem autostrazi in toate directiile, se pot salva totusi vieti prin aplicarea legilor existente. Nici macar nu e nevoie de inasprirea legilor cum debiteaza unii cretini, pentru ca daca dai o amenda cat un salariu, l-ai nenorocit pe singurul ghinionist care si-a luat-o, iar restul nu invata nimic. Cheia marilor succese, amenzile mici si dese. Apropo de amenzi: ca un politist sa-ti dea o amenda trebuie sa completeze manual un rahat de PV, cu indigo, cu riscul sa greseasca ceva si sa se anuleze PV-ul, etc. Traim in secolul 21, un PDA cu acces la internet si imprimanta inclusa e ieftin ca braga. Politistul ar putea introduce numarul masinii, CNP-ul soferului si articolul incalcat, si s-ar printa amenda in maxim 1 minut din momentul opririi. Daca gadgetul are si un scanner ia singur toate datele de pe acte. Dar nu, se merge in continuare pe sistemul antic prin care stai minim 5-10 minute pana e gata un PV, astfel incat politistii ajung sa renunte la a mai amenda "micile" contraventii (vorbit la volan, fara centura, etc) uneori chiar si pe cele grave, stiind ca sunt sanse sa fie contestate si castigate. Inclusiv asta mi se pare o dovada clara ca NU se vrea reducerea numarului de contravenienti si implicit de accidente.
  23. E evident urmarea a 10 ani de presedintie a lui basescu....
×
×
  • Creează nouă...