marius_028 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 salut. am si eu o intrebare pt vetereanii sportului : este posibil ca ambreiajul sa te lase complet intr-o singura iesire de enduro fara ca anterior sa fi avut vreo simptoma de acest fel ? motoreta tocmai de iesise dintr-o reparatie ce a necesitat desfacerea motorului in doua si imi e teama ca ceva sa nu fi fost montat corespunzator. precizez ca am masurat cu sublerul placile de frictiune si au 2,8mm. ms si astept sfaturi competente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 ... placile au un singur sens de montare din ce stiu eu! verifica-le, uita-te si la arcuri sa nu se fii rupt... consulta si manualul de reparatie si mai asteapta sfaturi de la altii! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_028 Postat Mai 7, 2012 Autor Share Postat Mai 7, 2012 s-a reparat. placa de presiune avea nevoie de o operatie la strung fiind uzata insa nu stiu cum de a mers pana in ziua aceea perfect fara sa patineze niciodata. stima motorizatilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate