Sari la conținut

..:::ZAR:::...

Super Membru
  • Număr conținut

    874
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cs_05_hho

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Resita/Lugoj
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Yamaha FZR 600R 4JH
  • Numar Moto
    ZAR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki GPZ 500s
  • Interests
    Moto/Auto

Vizitatori Recenți Profil

3.041 citiri profil

..:::ZAR:::...'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. o veste trista... doresc noului proprietar sa aibe parte de ea!
  2. Salutare stimabililor.... am eu impresia sau se cam subtiaza randurile fzr-istilor? Ieri am incercat sa particip la o parada moto, in oras, de la garaj pana la eveniment motorul a mers ca un ceas elvetian. La plecarea in grup a intrat in viteza, cand am dat drumul la ambreiaj n-a mai vrut sa se miste. Lantul este intact, intra in viteza atat pornita cat si oprita insa nu schiteaza nimic. Normal daca motorul e oprit si e in viteza roata spate ar trebui sa fie blocata, la mine asta nu se intampla. Am sa o desfac sa vad exact ce are. » Post actualizat in 14 May 2018 08:51 update de situatie: Vineri am desfacut carena stanga fata, am dat jos capacul de la pinionul de atac si surpriza, pinionul sarit de pe nuturi. E a 3a piulita de la pinionul de atac ce o pierd in al3lea an consecutiv (1 piulita pe an ) ). Si da, aveam saiba ce blocheaza piulita prin imbracare. Daca asta n-a fost indeajuns mi-a mai rupt si ciocul in care venea bagat cablul ambreiajului. Sambata la sfarsitul zilei am reusit sa inchei totul si sa am din nou motocicleta functionala.
  3. Care e starea bateriei? Sigurantele sunt toate verificate? Releul de pornire e bun? Fisele nu fura curent?
  4. Salut, Pe site-ul cycle-ergo.com poti sa-ti introduci inaltimea si iti faci o idee asa in mare.
  5. Salut, Nu pot sa-ti dau raspuns la toate dar la cateva dintre ele pot sa-ti raspund. Recomand sa mergi la TNG, asta daca esti din Bucuresti. Este un om deosebit care sigur iti gaseste rezolvare la toate problemele.
  6. am manualul de reparatie.... am cautat si nu am gasit nimic.... ieri am masurat compresia si a fost asa C1-> 8.4 C2 ->8 C3 ->8 C4 ->7.5
  7. Salut! O mare rugaminte la voi colegi, pentru o Honda CBR 600F2 din 1991 care sunt valorile de fabrica minim si maxim admise pentru compresie (si aici nu vorbim de raport de compresie ci efectiv de cati bari pe cilindru scoate)? Am cautat in manualul de service doar ca n-am gasit nimic. Bazandu-ma pe cunostintele mele generale as zice ca un min 12 si un maxim 15.5 bari. Poate ma lamuriti cu niste date concrete. Stima, ZAR
  8. Eu nu am mai indreptate nimic. Am schimbat janta cu totul si gata.
  9. A ajuns azi.... sunt foarte multumit de felul in care e facut, de materialul folosit la el. Exceptand faptu ca e facut fara marca arata ca fiind ceva de calitate. Timpul de asteptare a fost mai mare decat ce ne-am inteles initial dar e ok (in loc de 4 saptamani a fost 5 saptamani si ceva).
  10. Pana la urma am reusit sa contactez telefonic pe tipul de la motofashion. Mi-a spus ca trebuie sa imi dea un alt tabel de masuratori fiindca cel de pe site nu mai e valabil. Pana la urma l-am primit si pe acesta. Avansul de 100 de lei de pe site s-a modificat la 200 de lei. Nu inteleg de ce dar i-am virat banii in cont. Pretul la costumul care l-am ales, CM104 e de 395 euro pe site, el mi-a zis ca pretul creste la 420 euro din cauza masuratorilor desi asta nu e specificat nicaieri pe site. Acesta este statusul actual. Urmeaza sa primesc costumul cand e gata, sper ca in max 2-3 saptamani sa vina. Am sa postez poze si informatii cand il primesc. Sper ca totul sa fie OK!
  11. cel mai posibil nu mai face contact o mufa.... sau poate e o siguranta arsa
  12. chiar asa de mult consuma in plus? ce consum aveai inainte si ce consum ai acum?
  13. Nu am nimic impotriva, singurul lucru care m-a dezamagit e comunicarea deficitara. Ca sa detaliez putin am luat legatura domnu de la motofashion pe facebook si in urma unor intrebari legate de pret, model, mod de plata am ajuns la capitolul tabel de masuratori; toate bune si frumoase, aveam deja finalizat tabelul cu masuratori cand acesta imi spune ca tabelul acela nu mai e valabil si urmeaza sa incarce un tabel nou pe site in scurta vreme. Eu i-am propus sa imi trimita noul tabel pe e-mail ca sa nu mai stau dupa update-ul site-ului; de vreo 3 ori i-am tot adus aminte sa-mi trimita tabelul si nu s-a intamplat nimic, mai astept pana dupa sarbatorile de paste poate reuseste sa-mi trimita. E mare diferenta de la 1700-2000 lei cat costa costumele celor de la motofashion comparativ cu Spidi la 4500 lei.
  14. Salutare stimati colegi. Am scotocit prin forum in cautarea unui topic referitor la firme care executa costume moto dupa masuratorile clientilor. Din pacate doar topicuri vechi. Ma poate ajuta careva cu informatii mai de actualitate? Exceptand motofashion.ro mai este alta firma? Cu stima, ZAR
×
×
  • Creează nouă...