beware ! Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Se pleaca in max 1 ora (adica 12:30-1) din Bucuresti, cu oprire in Snagov (sau DN in dreptul iesirii din Snagov) pe traseus Cheia - Intorsura Buzaului. Cine vrea sa mearga, postati aici si ne schimbam nr de tel. Eu voi avea acces la net inca 30 min. Hai cu spontaneitatea !!!!! Inchideti calculatoarele si haide la o turaaaa !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Se pleaca in max 1 ora (adica 12:30-1) din Bucuresti, cu oprire in Snagov (sau DN in dreptul iesirii din Snagov) pe traseus Cheia - Intorsura Buzaului. Cine vrea sa mearga, postati aici si ne schimbam nr de tel. Eu voi avea acces la net inca 30 min. Hai cu spontaneitatea !!!!! Inchideti calculatoarele si haide la o turaaaa !!!! Suna bine.M-as baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Mai 5, 2012 Autor Share Postat Mai 5, 2012 Suna bine.M-as baga Hai ! da-mi nr de tel si te sun sa iti dau detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Hai ! da-mi nr de tel si te sun sa iti dau detalii. TI-am dat PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otherside Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 Se pleaca in max 1 ora (adica 12:30-1) din Bucuresti, cu oprire in Snagov (sau DN in dreptul iesirii din Snagov) pe traseus Cheia - Intorsura Buzaului. Cine vrea sa mearga, postati aici si ne schimbam nr de tel. Eu voi avea acces la net inca 30 min. Hai cu spontaneitatea !!!!! Inchideti calculatoarele si haide la o turaaaa !!!! mai am timp? de unde se pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Mai 5, 2012 Autor Share Postat Mai 5, 2012 TI-am dat PM. Gasca a ajuns la Mc Donalds Otopeni. Pleaca in 5 min de acolo si vin la Snagov sa ma "recupereze" si pe mine, lol, Daca pleci acum poti sa ajungi la DN - intrarea spre Snagov si te luam de acolo Inca mai aveti timp. Cred ca in 30 min vom fi la DN (intrarea Snagov) gata de plecare spre munte. Acum e 12:50 pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate