Sari la conținut

beware !

Membra
  • Număr conținut

    468
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de beware !

  1. De cand te cautam!!!! hahahahaha Pe unde ne-ai umblat?? Hai pe FB, ca am facut acolo un grup unde impartim pozele, filmarile...
  2. . » Post actualizat in 17 Apr 2016 20:32 Cristi 2, cum dam de tine? )) Scrie-ne pe PM, daca vrei poze, filmari..... » Post actualizat in 17 Apr 2016 20:57 .
  3. hahahahahhaha. Am ras in hohote de "Shaorma". Mi-a placut "diplomatia" ta. Azi a fost cu "telenovele" ))))) D-alea : no puedo creer, A donde estas? Quien es tu? Yo no soy Beware. Ah, Beware ne traiciono ))) Ma rog varianta turceasca (Cristi ajuta-ma cu Suleiman Magnificu). Dar si cu ceva picanterii, LOL, nu ardei iute ca in Shaorma, dar un pic de piper boabe si macinat, haha. Baieti am voie sa pun faza cu tataita si dacia lui cea fara semnalizatoare? (Apropos, ma mir ca a scapat cu oglinda intreaga, lol) » Post actualizat in 17 Apr 2016 18:47 Pune cateva poze cu sariturile ))) » Post actualizat in 17 Apr 2016 19:06 Super fun!
  4. Super plimbare !!! Super oameni !! Ce de resturnari de situatii, ca intr-o telenovela turceasca (Cristi, haha). Baietii s-au salutat cu o fata in benzinarie, crezand ca sunt eu, aia n-avea nicio treaba (probabil a zis in gandul ei: hmm...ce se dau astia la mine) baietii la randul lor or fi zis: ce fitze si pe Beware asta...hai sa mergem! Hahahahahahahaha. Si eu cumintica, punctuala, asteptam in intersectie mentionata aici pe forum: DN1 cu Snagov. Baietii "mei"...au trecut pe langa mine, salutand si cu un claxon si n-au oprit, hahaha. In fine....i-am prins la Petromul din Ploiesti, i-am certat si apoi i-am iertat, ca mi-au prins bricheta aia de baterie, lol. Foarte misto tura asta. Am strans o gramada de poze/filmari....urmeaza o editare senzationala. Ma bucur ca ne-am regasit in cele din urma si a iesit o plimbare pe cinste.
  5. Lol. Eu astept de 15 min la intersect ia DN1 cu Snagov. Nu a aparut nimeni » Post actualizat in 17 Apr 2016 08:49 Mai astept pana la 12 si o întind lipa lipa ) au trecut 3 motoare, ne-am salutat si atat. Bănuiesc ca nu erați voi, nu? Hahaha Ii prind io in benzinărie )) » Post actualizat in 17 Apr 2016 08:50 Mai astept pana la 12 si o întind lipa lipa ) au trecut 3 motoare, ne-am salutat si atat. Bănuiesc ca nu erați voi, nu? Hahaha Ii prind io in benzinărie lol
  6. Te așteptam la intersecția cu Snagov? Sau benzinăria PETROM de pe centura Ploiești
  7. Ala io, ala io... Bineee, las' ca vin cu șurubelnița dupa mine si mai bat un apropos la masa » Post actualizat in 17 Apr 2016 07:27 Mda, merci avem si d-aia, mai incarcam si "aifonu" ca toate bateriile s-au decis sa ma lase )) » Post actualizat in 17 Apr 2016 07:28 Merge, dar te dam exemplu negativ, gen: asa NU ) » Post actualizat in 17 Apr 2016 07:29 Nu stiu daca ati observat, dar e 10:30 si inca stati de butonati...? Nu aveti o intalnire la 11 la Miorita? Pe mine ma pescuiti de la DN1 (intersectia cu Snagov) pe la 11:30?
  8. Cine are chef sa plece mai devreme, nu vine pana la mine sa imi prinda si mie priza (pt bricheta, incarcare USB) de borna bateriei? LOL E asa afurisita piulita aia, ca nu se mai prinde surubul ala de dedesubt )) si se pare ca am nevoie sa incarc gopro ul in timp ce mancam, ca ieri am ramas fara baterie....
  9. Ieri s-a plecat pe la 11:15 din Buc, am tot oprit prin benzinarii, ne-am asezat la o terasa, nu ne-a placut, ne-am ridicat si am plecat la o alta (excelenta decizie) am facut poze....la intoarcere alte benzinarii, am mai pierdut timpul cu "diverse peripetii" si TOT am ajuns pe lumina dincolo de Ploiesti, pe la 8 si ceva....DECI 11 chiar nu e tarziu iar azi se anunta si mai cald.
  10. Neatza pipal..... Cafeaua e fierbinte, un muschi de pe spate (umar-dreapta) e putin blocat, (o fi de la acceleratie....? lol) oboseala incepe sa treaca precum se ridica ceata dimineata cand rasare soare.....si sa inceapa planificarea zilei de azi. Unde mergem??? )) Varianta Siriu - Bv e prea lunga. Mie mi-a placut ieri pe Valea Ph, desi a fost sambata si un pic de trafic cu politie la fiecare colt de strada, dar d-aia pasnici de dau din maini in intersectii, haha. Doar un radar pe Cheia pe sensul opus. Din pacate eu nu stiu alte variante decat Vaea Ph, Siriu, Cheia, pt plimbari de 300 km/zi. Nu imi dati variante prin sate, ca nu ma pasioneaza mersul cu scuterul. Eu as propune asa : Valea Ph,- Predeal- Rasnov - Poiana Bv (mancam acolo) si inapoi pe Valea Ph. (sau Cheia) Plecare din Buc ora 11, Petrom-Miorita
  11. A fost faina plimbarea, un fel de Shaorma cu de toate ) cu vreme super-buna, compania placuta, mancare excelenta, peripetiiiiiiii surprinse pe camera, dar "fara regrete", lol. Per total Maine as mai face o plimbare d-asta, dar nu stiu la ce ora ma trezesc, Daca sunt doritori si nu aveti de gand sa ajungem in Maramures, deci cu o plecare tot asa 10-11-12, ma bag si eu.... » Post actualizat in 16 Apr 2016 19:54 Citesc maine dimineata ce s-a hotarat. NB all !
  12. Superrrrr vreme !!! Superrrrrr oameni !!!! » Post actualizat in 16 Apr 2016 12:56 Suntem in Brașov. Probabil ne întoarcem pe Cheia.
  13. LOL, eu negociez aici in favoarea orei 12 si tu ai ajuns deja la 10:30? hahaha Ce zici (sau ziceti, desi pana acum vorbesc cu o singura persoana) Petrom Miorita ora 11 intalnirea. 11:15 plecarea. si apx 11:45 DN1 Snagov (intrarea din Vladiceasca) ?
  14. AccuWheather zice ca : Bucuresti : ora 11 = 17 grade; ora 12= 19 grade Sinaia : ora 2 = 17 grade si asa ramane Predeal ora 2 = 16 grade si asa ramane Brasov orele 2-5 pm = 20-21-20 grade Daca se pleaca la ora 11 din Buc, nu se rezolva mare lucru, tot nu ajungem pana la Brasov (sa mancam acolo) ca nu cred ca mergem direct Bv, ne mai oprim, benzina, alte nevoi...fiecare oprire are 15 min, daca oprim de 2 ori uite cum s-a dus o ora (calculand dus-intors). cu o ora jumate statul la o terasa (daca vom fi mai multi va dura 2 ore, pana ia comanda, pana pregateste mancarea, pana vine cu nota si pana incepem sa ne cautam in buzunare, constatam ca cineva ori nu a pus bani ori a pus insuficient, hahaha, mda....am trecut prin d-astea.... Deci 3+ ore dus, 3+ ore intors, 1:30 ora masa = 7ore juma. Plecarea 11 din Buc = intoarcerea cel devreme la 6:30....cand temperatura arata 22 grade in Buc dar 15-16 prin munti. Deci...nu stiu, ziceti si voi, care e ora de plecare? Eu oricum ma alipesc grupui, la DN1 in zona Snagov si alimentez la Potigraful, daca nu e cu suparare, ca nu am unde altundeva.
  15. Cred ca o varianta mai rezonabila ar fi doar Valea Prahovei. In functie de timp, decidem unde ne oprim sa mancam (chiar si Sinaia sau Predeal, fara a mai ajunge la Bv) si inapoi. Ne ia cel putin 5 ore plimbarea asta, dus-intors. Daca plecam la 12 deja se face frig dupa ora 5-6...trebuie sa fim deja in zona de campie )
  16. Nu stiu daca va ploua, nu stiu daca va fi frigut prin zona montana, tot ce stiu este ca vreau sa ies cu motorul la o plimbare mai lunguta, asa de dezmorteala, sa mancam o ciorba pe undeva....si sa ajungem acasa satisfacuti de o plimbare frumoasa si relaxanta. Plecare nu foarte de dimineata, sa se mai incalzeasca putin. 11-12 propun. Fara figuri, fara fitze, fara limbaj de cartier.... Mers lejer, voie bune, politete.... Singurele cerinte. Alti doritori? P.s. Continuarea era : retur (eventual pe Valea Prahovei), LOL. Ca nu facem surfing la intoarcere !
  17. Astept filmarea (ca poate dormeam pe motor, atata timp cat eu nu am in memorie un astfel de incident). Singura faza "naspa" sa-i zicem, a fost ca il urmaream pe Adrian, sa il filmez, el a luat o curba dreapta foarte in exterior, eu si mai in exterior, am ajuns pe banda continue si cum ma blochez cand trebuie sa ma inclin pe vopsea, iar din sens opus am vazut ca nu vine nimic, am intrat pe contrasens. Aia a fost singura faza....dar fara masini si fara chicken, rautaciosule ! » Post actualizat in 21 Sep 2015 12:21 Mda....am gasit momentul de care vorbesti. Nici vorba de asa ceva. Am scos vreo 7 poze de pe filmare, dar taaaare nu as vrea sa reporneasca telenovela care tocmai se inchisese si sa inceapa dezbaterea acestui moment. Uite, pun doar poza de final, momentul "intersectiei" cu masina
  18. Siiiiiiiii.......spre oftica supararea unora ca vorbim prea mult de cat de frumoasa a fost plimbarea noastra, mai am poze de adaugat )) Merci Adrian pt video, acum am si eu aproape 2 poze cu mine )))))) A 3-a poza : o insecta si-a dat viata pe GoPro-ul meu, in forma de inima....probabil din dragoste pt Niko, BRB si Adrian, care erau in fata.
  19. Nu e roscat, e un saten auriu 2 poze, cu dedicatie pt tine ))
  20. Si gata cu pozele de pe filmari. Sorry, nu am vazut niciun motor cu nr de TL in filmarile mele
  21. De prin trafic..... » Post actualizat in 21 Sep 2015 07:29 Si ceva mai...."rustic" )))
×
×
  • Creează nouă...