Sari la conținut

beware !

Membra
  • Număr conținut

    468
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    iulietas

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Snagov
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Honda CBR F4i
  • Numar Moto
    IF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki GPZ 500, Honda CBR 600 F3, F4i
  • Interests
    Dumnezeu

Vizitatori Recenți Profil

2.327 citiri profil

beware !'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De cand te cautam!!!! hahahahaha Pe unde ne-ai umblat?? Hai pe FB, ca am facut acolo un grup unde impartim pozele, filmarile...
  2. . » Post actualizat in 17 Apr 2016 20:32 Cristi 2, cum dam de tine? )) Scrie-ne pe PM, daca vrei poze, filmari..... » Post actualizat in 17 Apr 2016 20:57 .
  3. hahahahahhaha. Am ras in hohote de "Shaorma". Mi-a placut "diplomatia" ta. Azi a fost cu "telenovele" ))))) D-alea : no puedo creer, A donde estas? Quien es tu? Yo no soy Beware. Ah, Beware ne traiciono ))) Ma rog varianta turceasca (Cristi ajuta-ma cu Suleiman Magnificu). Dar si cu ceva picanterii, LOL, nu ardei iute ca in Shaorma, dar un pic de piper boabe si macinat, haha. Baieti am voie sa pun faza cu tataita si dacia lui cea fara semnalizatoare? (Apropos, ma mir ca a scapat cu oglinda intreaga, lol) » Post actualizat in 17 Apr 2016 18:47 Pune cateva poze cu sariturile ))) » Post actualizat in 17 Apr 2016 19:06 Super fun!
  4. Super plimbare !!! Super oameni !! Ce de resturnari de situatii, ca intr-o telenovela turceasca (Cristi, haha). Baietii s-au salutat cu o fata in benzinarie, crezand ca sunt eu, aia n-avea nicio treaba (probabil a zis in gandul ei: hmm...ce se dau astia la mine) baietii la randul lor or fi zis: ce fitze si pe Beware asta...hai sa mergem! Hahahahahahahaha. Si eu cumintica, punctuala, asteptam in intersectie mentionata aici pe forum: DN1 cu Snagov. Baietii "mei"...au trecut pe langa mine, salutand si cu un claxon si n-au oprit, hahaha. In fine....i-am prins la Petromul din Ploiesti, i-am certat si apoi i-am iertat, ca mi-au prins bricheta aia de baterie, lol. Foarte misto tura asta. Am strans o gramada de poze/filmari....urmeaza o editare senzationala. Ma bucur ca ne-am regasit in cele din urma si a iesit o plimbare pe cinste.
  5. Lol. Eu astept de 15 min la intersect ia DN1 cu Snagov. Nu a aparut nimeni » Post actualizat in 17 Apr 2016 08:49 Mai astept pana la 12 si o întind lipa lipa ) au trecut 3 motoare, ne-am salutat si atat. Bănuiesc ca nu erați voi, nu? Hahaha Ii prind io in benzinărie )) » Post actualizat in 17 Apr 2016 08:50 Mai astept pana la 12 si o întind lipa lipa ) au trecut 3 motoare, ne-am salutat si atat. Bănuiesc ca nu erați voi, nu? Hahaha Ii prind io in benzinărie lol
  6. Te așteptam la intersecția cu Snagov? Sau benzinăria PETROM de pe centura Ploiești
  7. Ala io, ala io... Bineee, las' ca vin cu șurubelnița dupa mine si mai bat un apropos la masa » Post actualizat in 17 Apr 2016 07:27 Mda, merci avem si d-aia, mai incarcam si "aifonu" ca toate bateriile s-au decis sa ma lase )) » Post actualizat in 17 Apr 2016 07:28 Merge, dar te dam exemplu negativ, gen: asa NU ) » Post actualizat in 17 Apr 2016 07:29 Nu stiu daca ati observat, dar e 10:30 si inca stati de butonati...? Nu aveti o intalnire la 11 la Miorita? Pe mine ma pescuiti de la DN1 (intersectia cu Snagov) pe la 11:30?
  8. Cine are chef sa plece mai devreme, nu vine pana la mine sa imi prinda si mie priza (pt bricheta, incarcare USB) de borna bateriei? LOL E asa afurisita piulita aia, ca nu se mai prinde surubul ala de dedesubt )) si se pare ca am nevoie sa incarc gopro ul in timp ce mancam, ca ieri am ramas fara baterie....
  9. Ieri s-a plecat pe la 11:15 din Buc, am tot oprit prin benzinarii, ne-am asezat la o terasa, nu ne-a placut, ne-am ridicat si am plecat la o alta (excelenta decizie) am facut poze....la intoarcere alte benzinarii, am mai pierdut timpul cu "diverse peripetii" si TOT am ajuns pe lumina dincolo de Ploiesti, pe la 8 si ceva....DECI 11 chiar nu e tarziu iar azi se anunta si mai cald.
  10. Neatza pipal..... Cafeaua e fierbinte, un muschi de pe spate (umar-dreapta) e putin blocat, (o fi de la acceleratie....? lol) oboseala incepe sa treaca precum se ridica ceata dimineata cand rasare soare.....si sa inceapa planificarea zilei de azi. Unde mergem??? )) Varianta Siriu - Bv e prea lunga. Mie mi-a placut ieri pe Valea Ph, desi a fost sambata si un pic de trafic cu politie la fiecare colt de strada, dar d-aia pasnici de dau din maini in intersectii, haha. Doar un radar pe Cheia pe sensul opus. Din pacate eu nu stiu alte variante decat Vaea Ph, Siriu, Cheia, pt plimbari de 300 km/zi. Nu imi dati variante prin sate, ca nu ma pasioneaza mersul cu scuterul. Eu as propune asa : Valea Ph,- Predeal- Rasnov - Poiana Bv (mancam acolo) si inapoi pe Valea Ph. (sau Cheia) Plecare din Buc ora 11, Petrom-Miorita
  11. A fost faina plimbarea, un fel de Shaorma cu de toate ) cu vreme super-buna, compania placuta, mancare excelenta, peripetiiiiiiii surprinse pe camera, dar "fara regrete", lol. Per total Maine as mai face o plimbare d-asta, dar nu stiu la ce ora ma trezesc, Daca sunt doritori si nu aveti de gand sa ajungem in Maramures, deci cu o plecare tot asa 10-11-12, ma bag si eu.... » Post actualizat in 16 Apr 2016 19:54 Citesc maine dimineata ce s-a hotarat. NB all !
  12. Superrrrr vreme !!! Superrrrrr oameni !!!! » Post actualizat in 16 Apr 2016 12:56 Suntem in Brașov. Probabil ne întoarcem pe Cheia.
×
×
  • Creează nouă...