harley_miro Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 primiti si un endurist vecin cu voi L-am primit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sarpente Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 oameni de calitate primitori care stiu sa se distreze cine n a venit a pierdut un parti pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 N-am mai fost de multa vreme la un party care sa tina de la ora 17 si pana a doua zi la ora 10,m-am simtit excelent iar concursul de darts la dublu a fost super.Astept cu nerabdare party-ul urmator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 N-am mai fost de multa vreme la un party care sa tina de la ora 17 si pana a doua zi la ora 10,m-am simtit excelent iar concursul de darts la dublu a fost super.Astept cu nerabdare party-ul urmator hehe... tare concursul... totul a fost ok, multumiri, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 (editat) hehe... tare concursul... totul a fost ok, multumiri, * i-am batut de 2 ori(!) la darts, zic tu, ce-i drept, erai si ranit... las ca data viitoare va las sa ma bateti faine petreceri mai stiti sa faceti. la cat mai multe! Editat Mai 21, 2012 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 * i-am batut de 2 ori(!) la darts, zic tu, ce-i drept, erai si ranit... las ca data viitoare va las sa ma bateti faine petreceri mai stiti sa faceti. la cat mai multe! nu a fost miza cand ai jucat si tu ... dar dupa... s-a jucat pe bere sau ce dorea echipa castigatoare... si am profitat ca ai plecat si am batut si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 nu a fost miza cand ai jucat si tu ... dar dupa... s-a jucat pe bere sau ce dorea echipa castigatoare... si am profitat ca ai plecat si am batut si eu mda.. concursul a pus pe jar restul oaspetilor si a tinut pana dimineata Pot spune ca odata am baut pt ca am castigat si odata am si platit... Dar distractia a meritat! Astept party-ul urmator. Fiti pe faza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate