9emy Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Salutare.. am 1.70 m .. 70 kg .. ma gandeam sa-mi iau o Yamaha wr 400, dar am vazut ca are saua mai inalta fata de majoritatea motoarelor din clasa ei .. 99 cm ... oare m-as descurca cu ea ? cat de mult o pot sa o cobor oare ? mentionez ca sunt la al doilea sezon de offroad .. deci nu chiar foarte experimentat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Te descurci sigur cu ea.Ai cam dimensiunile ideale pentru un rider de offroad. Arcurile originale la o yamaha Wr 250f noua sunt prea slabe pentru un rider de 90 kg + echipament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9emy Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 ms de raspuns ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 go for it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9emy Postat Mai 16, 2012 Autor Share Postat Mai 16, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate