adris Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai... vasluian In ultima poza, Manastirea Fastaci, undeva intre Vaslui si Negresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Foarte fain, da numa singurel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Mai 24, 2012 Autor Share Postat Mai 24, 2012 In ziua aceea solo! Ceilalti sarbatoreau cu beutura si mancare, ca era Sf. Gheorghe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Iulie 6, 2012 Autor Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Lacul Gadeasa! Manastirea Floresti! Si sunt multe astfel de locuri minunate chiar si pe raza hulitului pol al saraciei. Caci, nu-i asa, "fericiti cei saraci cu duhul!" Editat Iulie 6, 2012 de adris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ce-mi place harta de pe carene Faina idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Iulie 6, 2012 Autor Share Postat Iulie 6, 2012 Multam pt incurajare! Daca tot zice lumea ca Transalpele-s vaci, m-am gandit s-o fac pe a mea baltata. Si cum nu gaseam niste tipare potrivite pentru pete, mi-a casunat pe mapamond Ideea ca ideea, dar "tupeul" de a-mi incerca mana pentru prima oara pe propria jucarie nu a dus la un rezultat "ca de fabrica". Noroc ca asta nu se observa in poze. Totusi, am invatat din erorile pe care le-am facut si, daca am in iarna timpul necesar, am sa prestez lucrarea din nou, sper cu mai mult talent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Pai in iarna coloreaza tarile prin care ai mers. Si daca n-ai mers, mergi ca sa ai ceva de colorat. Mie de-aia imi place ideea cu harta ca te face sa visezi in continuare la aventura si pt mine personal este ca o lista de cumparaturi unde tai pe rand obiectele achizitionate. Parca si vad deja un rezervor cu europa care are in diferite culori cate o tara si in mijlocul ei data in care a fost vizitata pentru prima oara Pacat ca forma carenelor si modul in care sunt montate nu-ti permit prea mult sa aranjezi globu pamantesc intr-o forma cat de cat mai reala sau cel putin mai adunat. Da oricum ideea mi se interesanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 7, 2012 Share Postat Iulie 7, 2012 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate