Nedelcu. Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 http://home.planet.nl/~bertknst/page_AB.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 nu e chiar toata gama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 26, 2012 Autor Share Postat Mai 26, 2012 oarecum.,oricum...am vazut motociclete de care nici nu auzisem..... si mi'am zis poate sunteti interesati si voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Lista de pe site-ul asta contine doar o mica parte din marcile si modelele secolului 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 Chiar daca contine doar o parte din motocicletele secolului, site-ul e o incantare pentru ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate