owene Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Nu am facut topic la MZ ca deja le-am spus, si nici nu e facut ca sa culeg laude si alte prostii, ci special ca sa incurajez proprietarii de comuniste sa faca si drumuri lungi, ca se poate. Si pentru mine a fost tura cea mai lunga. Daca mai dura ceva, devenea six-days Bineinteles ca trebuie pregatiri, dar cam totul este stock. Dau link sa nu mai scriu din nou dar nu va trebuie cont ca sa cititi. http://mzbrothers.21.forumer.com/viewtopic.php?t=546 Am cam pus acolo costuri etc, dar daca mai are cineva intrebari poate sa mi le puna aici sau pe PM --owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 Like ! pacat ca nu ai urcat pozele si istoria aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iunie 1, 2012 Autor Share Postat Iunie 1, 2012 Daca trebuie, o urc si aici, ca nu e mare lucru un copy-paste, si mut linkurile cu pozele si aici si gata. Numa' ca maine sunt la o nunta si o sa am timp de marti doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 foarte fain ! Cateva locuri pe langa care trec zilnic : Rapa Rosie-Sebes (..... doar odata am fost langa ea ) Tartaria, apoi Orastie, Geoagiu, Simeria de cateva ori pe an, dar in pozele tale e altceva, vazandu-le zilnic parca nu le mai bagi in seama. M-ai luat cu tura lunga pe moto comunista ! Pt. mine cel mai lung drum a fost 1360 km ( la mare....cu pauza la soare ).... si asta demult ! Anul trecut un drum de Cluj ( 300 km dus/intors ) si unul Hunedoara ( Nandru -cam 200 cu parada in Deva ).... in rest ture scurte. Anul asta daca nu se suprapunea cu alte promisiuni mergeam la vreo intrunire de moto comuniste ( una e in perioada Nandru, alta moto-veterani )...poate altele. Bravo voua ! de invidiat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate