licinius Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 asteptam poze ... opinii, pareri, critici .... idei noi/sfaturi pentru viitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Da, dar cred ca urcate cu un etaj mai sus, aici ai gresit gaura! Io am postat deja un link, sint citeva poze acolo...dar astept cu nerabdare mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 In afara de faptul ca am regretul ca nu am putut sa stau decat un timp foarte scurt...totul e fara repros,locatia,papalica,organizatorii...totul e cum trebuie... de faptul ca vremea o facut ce o facut e altceva...asta vineri dupa amiaza si sambata dimi ca se pare ca dupa plecarea mea o fost buna dupa cum vad din poze...bravos Moto Sapiens tineti o tot asa!Stima si respect tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Iunie 3, 2012 Autor Share Postat Iunie 3, 2012 (editat) scuze de GRESEALA !!! FAC ALTUL Rog un adimn sa il streaga Editat Iunie 3, 2012 de licinius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 scuze de GRESEALA !!! FAC ALTUL Rog un adimn sa il streaga Las ca e bine si aci...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VL10VFR Postat Iunie 3, 2012 Share Postat Iunie 3, 2012 Foarte frumos, ca si anul trecut. M-am distrat, totul a fost ok... Am aici cateva poze facute de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate