Bydy4pc Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Salutare...din nou va deranjez cu o intrebare: Astazi am montat capra , si pe parcursul operatiunii m-am gandit sa ma ocup si un pic de telescoape. La o inspectie mai amanuntita, cel stang curgea ca apa la chiuveta si cel drept gol. Problemele sunt urmatoarele: cum se desfac ca sa schimb semeringurile, si cam cat ulei intra intr-unul. Motor Aprilia RX-50 din 98 si furca upside down tipul pozei de mai jos: P.S Telescoapele sunt capsulate...la o adica au o indoitura rotunda in forma de inel inspre interior chiar langa semeringurile de praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 din cate stiu RX derbi si ce mai e jucarie dinasta de 50 au doar intr-un telescop arc . celalalt e gol . uite un site care sper sa te ajute http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Aprilia&T=RX%20%2050&Y=1990&L=AP_RX6&O=Front%20fork%20model%20l%20i.m.%20b&F=AP_RX6_AQ&L2=AP_RX6_AQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate