Sari la conținut

Problema schimb ulei2


Postări Recomandate

Salut.Pana acum am avut Castrol Power 1 GPS,10-50 (semi-sintetic).Am gasit pe kronau.ro o oferta,promotie la 4 litri Castrol 10W50+spray curatare lant+spray ungere lant+husa,dar acesta este full sintetic.Are ceva daca il bag pe asta? Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uleiul mineral este cel mai slab ca performante in ceea ce priveste motoarele (si pe langa altele, este predispus sa faca guma si sa inceapa sa infunde conducte si pompe) uleiul mineral se mai foloseste pe la avoiane vechi (cele cu piston fabricate inainte de 80).

 

Variantele moderne sunt uleiurile semi-sintetice si sintetice (cele semi-sintetice sunt un fel de mix intre mineral si sintetic, 70-80% sintetic (posibil sa gresesc proportiile) si sunt mai ieftine) cele full sintetic sunt mai scumpe si mai bune.

 

Acu debitez ceva legat ce pachetul promotiei (sari peste daca nu te intereseaza)

Eu am profitat de o astfel de oferta de la ei (kronaumoto.ro nu kronau.ro) anul trecut, am cumparat 4l ulei Castrol 10W40 full sintetic cu spray de curatat frane (probabil ca pachetul de acum sa nu aiba si sprayul acesta), spray de curatat lant, spray de uns lant si husa (spray-urile sunt pro-cycle la 750ml iar husa e louis.de) tot pachetul la 187ron. Uleiul este bun, l-am folosti la CBR 600 F3, sprayul de frane e ok, sprayul de curatat lant e super bun dar se termina repede, in timp ce lubrifiantul de lant este cam de cacao si nu il recomand, eventual dai cu el in caz de urgenta ca nu ai altceva si trebuie uns pana cumperi un spray Motul de calitate. Husa este destul de subtire, este universala si sta aiurea pe motor (eu am pus-o pe scuter si la motor mi-am facut una pe comanda), trece ploaia prin ea ca prin panza (o data cu ploaia si mizeria din picaturile de apa, adica praf) si avand in vedere ca e subtire se rupe usor la cusaturi (nu apar gauri in ea dar posibil sa fie nevoie ca anumite cusaturi sa fie refacute dupa un anumit numar de scoateri si puneri) asa ca trebuie mare grija cand o pui sau o scoti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...