Purghy Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Traditia metal continua la Kavarna! - 13, 14, 15 iulie Rhapsody of Fire, Kamelot, Lizzy Borden, Sebastian Bach, Dokken, Stryper, Michael Shenker, Glenn Hughes si DIO DISCIPLES Festivalul de anul acesta va fi dedicat lui DIO. http://kavarna-rock.com/index.php/en/bands Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Traditia metal continua la Kavarna! - 13, 14, 15 iulie Rhapsody of Fire, Kamelot, Lizzy Borden, Sebastian Bach, Dokken, Stryper, Michael Shenker, Glenn Hughes si DIO DISCIPLES Festivalul de anul acesta va fi dedicat lui DIO. http://kavarna-rock....ex.php/en/bands Crezi ca se si golesc budele dupa o zi cum era obiceiul sau e ca anul trecut cand s-au umplut si nu a venit nimeni sa le goleasca? Eu acum doi ani am fot incantat de festivalul asta (printre altele si pentruca am dormit cu muzica Iron Maiden si Rammstein) dar anul trecut toata noaptea s-au certat unii daca canta mai bine Cavalera Conspiracy sau fostul lui grup Sepultura (cu exemple date la maxim toata noaptea). Si dupa ce te trezesti dimineata si vezi ca buda se revarsa parca nu e ce asteptai... As prefera mai degraba sa marc 5 Leva de persoana pentu campat decat sa vad porcaria de anul trecut. Eu atunci m-am mutat pe plaja si mi-am propus sa nu mai merg, crezi ca anul asat e organizata treaba mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 4, 2012 Autor Share Postat Iulie 4, 2012 Crezi ca se si golesc budele dupa o zi cum era obiceiul sau e ca anul trecut cand s-au umplut si nu a venit nimeni sa le goleasca? Eu acum doi ani am fot incantat de festivalul asta (printre altele si pentruca am dormit cu muzica Iron Maiden si Rammstein) dar anul trecut toata noaptea s-au certat unii daca canta mai bine Cavalera Conspiracy sau fostul lui grup Sepultura (cu exemple date la maxim toata noaptea). Si dupa ce te trezesti dimineata si vezi ca buda se revarsa parca nu e ce asteptai... As prefera mai degraba sa marc 5 Leva de persoana pentu campat decat sa vad porcaria de anul trecut. Eu atunci m-am mutat pe plaja si mi-am propus sa nu mai merg, crezi ca anul asat e organizata treaba mai bine? Intr-un singur an am stat in campingul de vizavi de stadion si mi-am blestemat noptile nedormite. Si da, si budele pline! De atunci caut cazare din timp, ieftin, decent... Abia astept sa-l revad pe Glenn Hughes... printre ceilalti. Si, bineinteles atmosfera, care face toti banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate