Purghy Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Din surse sigure stiu ca UDO va fi headliner la o alta intrunire moto din Veliko Tarnovo pe 25 august. Care stie detalii? Chiar o sa mai fie o intrunire? Ar fi fain ca a fost chiar misto la cea recenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Din surse sigure stiu ca UDO va fi headliner la o alta intrunire moto din Veliko Tarnovo pe 25 august. Care stie detalii? Chiar o sa mai fie o intrunire? Ar fi fain ca a fost chiar misto la cea recenta... In fiecare an, aprox in perioada asta clubul Bad Company tine intrunirea consacrata de la Veliko pe dealul Sveta Gora, la intrare in oras.Este confirmata, este pe undeva si pe topicul intrunirilor din 2012.De departe cea mai tare intrunire din BG si as putea spune chiar mai tare decat ce avem noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Daca vine UDO vin si eu sigur, a fost super acum cu Joe Lynn Turner. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 23, 2012 Autor Share Postat Iunie 23, 2012 Atunci ramane stabilit ca ne adunam iar acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 aveti toate detaliile aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 asteptam asteptam asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate