verssatu Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 O prietena a trecut prin zona respectiva pe la ora 12 si mi-a spus ca era un motor citez "d-ala portocaliu, de teren" suit pe capota unui pejo 206 sau yaris, oricum ceva de dimensiunile alea...detalii nu am gasit, doar informatia asta seaca. Parea doar o, citez iarasi "o tamponare", fara complicatii gen salvare, smurd, etc, dar cu totii stim cum se traduce...clasica iesire de pe strada laterala Din pacate nu am mai multe detalii, sper sa fie ok motoristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ohamoha Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 (editat) De la caldura cred ca s-au ametit toti conservarii. Ieri mergeam pe bulevardul Lacul Tei unde de obicei ies vitele de pe stradutele laterale si ma mai feresc, dar ieri stiti cum a fost? Horror! Unul dupa altul, si iesit din ala energic direct pe banda a doua sa ma dea jos nu alta. La unul cel putin nici acum nu stiu cum am scapat. Si mergeam cu vreo 30-40 Km/h. Azi am plecat cu masina . Editat Iunie 20, 2012 de ohamoha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 am auzit ca masina era infipta bine de tot in motor desi il lovise din lateral... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate