Sari la conținut

ohamoha

Membru
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ohamoha

  1. Salut. Ma gandesc sa pun niste cutii de bagaje pe motoreta mea (Suzuki GSF 600 S Bandit - 2002) si singurul loc unde am stiut sa ma uit este louis.de. In functie de ce au ei pe acolo am cautat pe niste forum-uri sa vad cam cat de compatibile sunt (ma refer aici in primul rand la barele de sustinere). Din pacate nu am gasit informatii exacte si mai mult am vazut ca nu este o practica neobisnuita sa trebuiasca mutate semnalizarile (ceea ce nu as vrea sa fac). Puteti sa-mi recomandati ceva potrivit sau sa-mi spuneti unde sa caut? Nu vreau sa fie foarte ieftin ci mai degraba de o calitate acceptabila (ma gandesc la Givi V35 pentru laterale si pot da 200+ euro pe niste bare care sa se potriveasca la fix). Merci.
  2. https://www.dropbox.com/s/21b4kuzy9mtphkz/IMG_20140826_170549.jpg?dl=0 Salut. Acum ceva vreme o soferita m-a tamponat in spate, a indoit toba si printre altele a sarit vopseaua cum se vede in poza. As vrea s-o dreg putin si ma gandeam ca poate aveti un sfat. Poate de unde sa gasesc niste vopsea potrivita sau daca e bine sa mai dau cu ceva inainte. Sau poate stiti pe cineva care ar putea face treaba profi in locul meu. Merci
  3. Hehe ce chestie. Copilul tot copil, cu naivitatea si puritatea lui.
  4. Bai nene, incepatorii astia nu mai invata. Regula UNU, cand vrei sa postezi ceva NU POSTEZI pentru ca implicit cineva a mai vazut chestia respectiva, plus ca oriunde ai posta nu e locul potrivit. Auzi, "motociclisti in aer liber", m-am prapadit de ras. Domnule motociclist, ce-ai mai facut in aer liber weekendul asta? Aaa, pai nimic, am agatat o raba si am ramas fara geaca dupa care am calcat un caine si am ajuns in sant. Usual, you know...
  5. Pe la Floreasca, Obor. Ce magazine mai sunt prin zona?
  6. Salut, Un prieten calator s-a poticnit in Bucresti cu o pana la camera motoretei. Eu n-am mai cumparat piese de pe aici. Unde as putea gasi in Bucuresti o camera 21 diametru pe 90x90 de cumparat. Merci fain.
  7. ohamoha

    Suzuki SV650

    S-o porti sanatos. E frumoasa si pretul mi se pare bun.
  8. Se pare ca e zona buna acolo. Eu am patit ceva similar doar ca la Bazilescu. Si mie mi-a zburat tot undertail-ul plus toba stricata.
  9. ohamoha

    accident pipera

    Inainte sa plec de la serviciu am citit acest post si am realizat din comentarii tragedia produsa numai si numai din cauza unui ... in fine. Drumul meu spre casa probabil este cunoscut de mai multi colegi intrucat este o scurtatura din Barbu Vacarescu spre Doamna Ghica. Acest traseu contine o sicana si este drum cu prioritate spre Maica Domnului. Eu mergeam pe str. Titeica Gheorge si ma apropiam de intersectia cu Ramuri Tei pentru a coti spre stanga pe drumul cu prioritate. Intersectia libera ca niciodata, dar aflat inca sub influenta celor citite inainte am inceput sa pun frana pentru a ma opri si asigura desi, repet, eram pe drumul cu prioritate (si oricum nu aveam mai mult de 30). Din dreapta pe traseu perfect de coliziune imi taie fata o duba alba (B-44-TIF) avand viteza foarte mare. La urmatoarea intersectie (Moisil Grigore) unde drumul cu prioritate coteste la dreapta si daca vrei sa mergi inainte trebuie sa cedezi din nou prioritate, dubistul o calca vitejeste si-l obliga pe un nene cu un opel sa se infinga in frane si sa-si faca cruce. Peste inca 15 metri, duba franeaza si intoarce intrucat si-a dat seama ca a gresit drumul probabil, fapt care mi-a permis sa-l vad la fata pe sofer. Pe la vreo 50 de ani, cu un zambet sec si mutra care dovedeste ca nu a ascultat decat Plai Darabani la viata lui. Duba un jaf. N-am zis nimic intrucat maimuta oricum n-ar fi inteles. Nu stiu cum sa zic, dar daca Feroce nu pleca, eu eram intins pe asfalt acum.
  10. ohamoha

    Yamaha mt-01

    Faleu ce frumoasa e. Cand oi fi corporatist manager din asta-mi iau. Cica merge maxim 200 Km/h si are 88 de cai la 4.500 dar cuplul cred ca este de-a dreptul porcesc.
  11. Pfff, si eu care ma consideram grammar nazi, asta mi-a scapat. Ei acum ca m-ai facut de bafta in fata tuturor, macar o voi tine minte sigur.
  12. Nu e sondaj, e o parere cu care s-ar putea sa fie de acord si altii si sa exprime asta aici daca e cazul. Daca argumentele sunt considerate fondate de cei care sunt contra datului cu parerea si pro RIP, poate va rezulta o sectiune mai curata si mai bogata in invataminte.
  13. Cand se intampla o belea si care mai de care isi da cu parerea asupra faptului, sunt multi care solicita decenta si sustin ca impartitul firului in patru este necuviincios. Consider totusi ca discutiile si polemicile sunt foarte importante. Cand ai mai multa experienta sau crezi ca ai, nu prea mai are nimeni ce sa te'nvete, dar pentru un incepator crearea unei imagini cat mai usor de recunoscut este foarte folositoare (ca sa nu zic vitala). Daca citesc pe aici este pentru ca vreau sa-mi creez o cadru cat mai clar asupra a ce s-a intamplat pentru ca atunci cand ma voi afla intr-o situatie similara la randul meu, sa se aprinda un beculet. Toate parerile, ipotezele (gresite sau nu) pozele, ajuta in final la formarea unui tablou foarte valoros pentru incapatori. Poate ati uitat cat de bezmetici erati acum multi ani cand va explica un nene ca maneta din stanga e ambreiajul. Fara sa fiu lipsit de respect, cred ca locul omagiilor este la biserica, la cimitir cu o floare sau o lumanare, langa parinti sau prieteni.
  14. ohamoha

    Shark-ul meu

    E foarte fain entuziasmul tau. Yamasaki
  15. Salut, Stiu ca s-a mai vorbit, dar nu am gasit informatia acum. Trebe sa schimb bujiile, prima data de cand am motoreta, asa ca mi-ar prinde bine un sfat cu ce sa pun pe un bandit din 2002. Asta am gasit pe un site: CR9E- bujie standard NGK Pret: 32 Lei CR9EK - bujie standard NGK Pret: 37 Lei RG4HC, OE092/T10 - bujie Champion Pret: 44 Lei CR9EVX - bujie Platinum NGK Pret: 51 Lei CR9EIX - bujie NGK Iridium Pret: 57 Lei IU27 - bujie Denso Iridium Pret: 75 Lei Multam'
  16. ohamoha

    Botez pod Colentina

    Se pare ca-i clasica faza. Si eu m-am botezat anul asta cu o frana pe fata pe ceva pietris. Dar nu am franat ca innecatul si nu aveam nici viteza, doar ce am ciupit-o putin si m-am trezit cu roatele-n sus. Acum sa vezi cum mai strang din fund cand ma trezesc pe-o zona din asta cu aderenta mica .
  17. Salut, Maneta de la frana fata se intareste cateodata oarecum din senin si ramane asa o perioada buna (in general pana a doua zi). Daca in mod normal rezistenta este distribuita oarecum liniar, pe o cursa destul de lunga a manetei, cand se intareste, dupa o cursa foarte scurta opune rezistenta puternic acest lucru transmitandu-se si la roata (franeaza mai brusc). Nu am observat sa se fi blocat roata pana acum (sau sa frece placutele). Cu toate astea nu ma deranjeaza mult aspectul, dar sunt curios daca e semn pentru probleme ulterioare. Sa fac o aerisire? Lichidul l-am scimbat acum un an. Multam
  18. Eu am 195. Nu prea am look reis pe motoreta (nici nu caut, dar ca idee ca intrebai de poze). Pana la 120 merg frumos, de acolo ma cam bate vantul. Am incercat sa stau si aplecat, dar e cam incomod. Nu am condus altceva (la drum lung) ca sa fac comparatie, dar cred ca depinde de constitutia fizica. Pe mine dupa 150 Km. incepe sa ma doara spatele, dar s-ar putea sa fie si datorita meseriei care ma tine la calculator toata ziua.
  19. Daca era cu banditul meu, as zice, dar tare mi-e animalul ala de motor este capabil de mai mult.
  20. N-ar fi mai logic sa mergi mai incet daca conditiile nu-ti permit? Urmatorul pas ar fi sa ne plangem ca sunt instalate linii de tramvai.
×
×
  • Creează nouă...