Eusebiu Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 salut!daca ma poate ajuta cineva!mi se blocheaza frana de spate!o folosesc de cateva ori si ramane blocata!se inmoaie pedala si se inchinge discu ca oana zavoranu pe la tv!tin sa precizez ca i-am schimbat lichidul de frana si e aeresita! ce ar putea avea? mii de multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Mai scurtează tija ca să revină pistonaÂşul pompei complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 mergi mi tare si nu mai frana ))) iti sta pistonasul "atacat" trebuie sa ii faci reglajul tijei de actionare astfel in cat sa ai un mic joc liber inainte ca acesta sa apese pe pistonas daca ai fiert lichidul o data poti sa te pishezi in el, trebuie schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 Eu cred mai degraba ca ti-au ramas blocata frana din cauza pistonaselor pline cu mizerie. Ia etrierul jos, fara sa-l desfaci din circuitul de lichid, pompeaza pistonasele pana la maxim posibil, cu grija sa nu iasa din garnituri, ia un spray de curatat, un smirghel cel mai fin si curata-le bine apoi introdu-le incet inapoi. Daca fenomenul persista schimba garniturile de la etrier. Daca ajungi pana acolo inspecteaza si uzura pistonaselor, s-ar putea sa ai surprize. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 21, 2012 Autor Share Postat Iunie 21, 2012 multumesc de sfaturi!o sa incerc si revin sa va dau de veste!asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 dupa ce se raceste isi revine? daca da, nu-i asa ca ai pus lichid peste nivelul de maxim si/sau cand ai bagat garnitura dintre butoias si capac nu ai lasat aerul sa iasa ci ai lasat-o asa, umflata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 dupa ce se raceste isi revine? daca da, nu-i asa ca ai pus lichid peste nivelul de maxim si/sau cand ai bagat garnitura dintre butoias si capac nu ai lasat aerul sa iasa ci ai lasat-o asa, umflata? dap isi revine dupa ce se raceste!garnitura am asezat-o nu am lasat-o umflata! se aude s un fel de scartait la etrier cand pun frana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 daca nu este lichidul peste nivel si ai scos aerul atunci pistonasele nu isi revin complet si freaca usor pe disc. se incalzesc incet-incet, totul se transfera la lichid, ala fierbe si voila blocarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 23, 2012 Autor Share Postat Iunie 23, 2012 lichidul este la jumatate dintre minim si maxim! si aerul nu cred ca e scos! dupa ce am terminat de schimbat lichidul cu pompa de vid am asezat garnitura din cauciu la loc(era foarte trasa in jos)si apoi am pus capacul! unde am gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate